Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sretna desetka - shopping prilika mjeseca u Avenue Mallu

None Foto: Avenue Mall Zagreb 2

Tražite li povoljne shopping prilike, obavezno posjetite Avenue Mall koji svakog desetog u mjesecu nudi popuste u brojnim trgovinama, zahvaljujući kojima vam je osigurana najpovoljnija kupovina

Avenue Mall 10. ožujka kreće sa Sretnom Desetkom koja okuplja brojne fashion i beauty trgovine, te supermarket u kojemu možete obaviti cjelokupnu kupovinu i ostvariti popust.

Sve što vam treba obavite na jednom mjestu i to po najpovoljnijim cijenama. U Konzumu ostvarite popust od 10% na cjelokupan iznos, Müller posjetite i ostvarite 10% popusta na cjelokupan asortiman, a u dm-u ostvarite 15% na kupovinu iznad 200 kuna te dodatne popuste do 40% na izdvojene proizvode.

Ukoliko ste u potrazi za novim proljetnim kombinacijama, iskoristite popuste od 20% do 60% među brojnim fashion trgovinama, a nikako ne propustite niti posebne prilike i ponudu u specijaliziranim trgovinama: osvježite dom zanimljivim detaljima ili obogatite svoju kolekciju gadgeta.

Iskoristite i popuste na proizvode kojima ćete naglasiti ljepotu, izgraditi zdravlje ili mišiće, a pritom na umu imajte i svoje kućne ljubimce na koje također čeka širok asortiman ponude po posebnim cijenama.

Za još bolje iskustvo shoppinga, iskoristite posebne pakete i popuste u našim kafićima i Food Palaceu gdje vas čeka odličan jelovnik i 'tete čuvalice' u neposrednoj blizini - ukoliko zatreba pomoć za animaciju vaših mališana.

Posjetite Avenue Mall 10. ožujka i iskoristite shopping priliku mjeseca.

I ne zaboravite! Do 28.ožujka svakim shoppingom u iznosu od minimalno 100 kuna sudjelujete  u velikoj proljetnoj SMS nagradnoj igri. Sretna Desetka vas čeka!

Sve detalje o popustima, kao i popis trgovina koje sudjeluju saznajte ovdje!

Foto: Avenue Mall