Obavijesti

News

Sretna desetka - shopping prilika mjeseca u Avenue Mallu

Sretna desetka - shopping prilika mjeseca u Avenue Mallu
2

Tražite li povoljne shopping prilike, obavezno posjetite Avenue Mall koji svakog desetog u mjesecu nudi popuste u brojnim trgovinama, zahvaljujući kojima vam je osigurana najpovoljnija kupovina

Avenue Mall 10. ožujka kreće sa Sretnom Desetkom koja okuplja brojne fashion i beauty trgovine, te supermarket u kojemu možete obaviti cjelokupnu kupovinu i ostvariti popust.

Sve što vam treba obavite na jednom mjestu i to po najpovoljnijim cijenama. U Konzumu ostvarite popust od 10% na cjelokupan iznos, Müller posjetite i ostvarite 10% popusta na cjelokupan asortiman, a u dm-u ostvarite 15% na kupovinu iznad 200 kuna te dodatne popuste do 40% na izdvojene proizvode.

Ukoliko ste u potrazi za novim proljetnim kombinacijama, iskoristite popuste od 20% do 60% među brojnim fashion trgovinama, a nikako ne propustite niti posebne prilike i ponudu u specijaliziranim trgovinama: osvježite dom zanimljivim detaljima ili obogatite svoju kolekciju gadgeta.

Iskoristite i popuste na proizvode kojima ćete naglasiti ljepotu, izgraditi zdravlje ili mišiće, a pritom na umu imajte i svoje kućne ljubimce na koje također čeka širok asortiman ponude po posebnim cijenama.

Za još bolje iskustvo shoppinga, iskoristite posebne pakete i popuste u našim kafićima i Food Palaceu gdje vas čeka odličan jelovnik i 'tete čuvalice' u neposrednoj blizini - ukoliko zatreba pomoć za animaciju vaših mališana.

Posjetite Avenue Mall 10. ožujka i iskoristite shopping priliku mjeseca.

I ne zaboravite! Do 28.ožujka svakim shoppingom u iznosu od minimalno 100 kuna sudjelujete  u velikoj proljetnoj SMS nagradnoj igri. Sretna Desetka vas čeka!

Sve detalje o popustima, kao i popis trgovina koje sudjeluju saznajte ovdje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u