Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grad u kojem dobivaju milijune: U istoj poslovnici opet jackpot

None Foto: Franjo Lepan/24sata 2

Sretnik iz Požege dobio je 2,3 milijuna kuna u igri Joker. Uplatio je listić na mjestu poznatom po čestim dobicima...

Ja sam dobio dva milijuna kuna, rekao je muškarac koji je stajao po strani dok je čekao da uplati svoj listić. Svi su se nazočni okrenuli prema njemu, a neki su mu prišli i čestitali. No onda je pojasnio da je to bilo prije dvije godine.

U igri Joker 130. kola Hrvatske lutrije u subotu 29. listopada pogođen je Joker dobitak u iznosu od 2,3 milijuna kuna. Joker broj 658831 izvučen je u Požegi, a dobitni listić je uplaćen u ulici Stjepana Radića.

Pomogao i svima oko sebe

Ovo uplatno mjesto smatraju jednim od sretnijih, jer i do sada toj poslovnici bilo uplaćenih listića koji su bili dobitni.

– Igrao sam loto 7/39 i pogodio sam svih sedam brojeva. Bilo je to 16. kolovoza 2014. godine. Precrtao sam slovo A, no izvučeno je B. Da sam i to pogodio dobio bi više od 4,5 milijuna kuna. Nisam dobio svih dva milijuna jer su mi uzeli 540.000 kuna poreza, tako da mi je na ruke isplaćeno 1,45 milijuna kuna. Tim novcem riješio sam dosta toga, kupio sam sebi i kćerki automobil, a jedan veći dio uložio sam za stare dane. Pomogao sam i rodbini i prijateljima, a dio sam preko Caritasa donirao ljudima koji su nastradali u poplavi na području Gunje. Kada dobiješ i imaš treba pomoći onima koji su u potrebi – ispričao je Branko.

Svi se pitaju tko je...

U nečijem domu u Požegi je veselje zbog priličnog dobitka. U gradu se priča o tome, ali nitko još ne zna tko je sretni dobitnik.

– Sačekat ćemo malo, kada vidimo neki novi skupi automobil odmah ćemo znati tko je dobitnik – u šali kažu Požežani.

– Loto igram od srednje škole i igrat ću ga do kraja života. Uvijek igram po tri kolone, a ako se kladim, to nikada nije više od dvije kune. Discipliniran sam u tome, jer poznajem neke koji su se malo više zaigrali, posebno na klađenju, i koji sada nemaju za kruh. Bilo je dobitaka, ali sitnih. Ne jednom sam računao odnos uloženog i dobivenog i uvijek je to bio minus, pa zato igram samo da se igra, a tko zna, možda nešto i „ubodem“. Čuo sam za dobitak i iskreno se nadam da ga je dobio netko kome je to stvarno potrebno – rekao je Željko Bićanić iz Požege.

Sretni Branko

Prije dvije godine dobio je dva miijuna kuna na lotu 7/39.

Foto: Franjo Lepan 24sata

Komentiraj, znaš da želiš!