Obavijesti

News

Komentari 47

Sretnik: Listao 24sata i otkrio da je bogatiji za 255.000 kuna

Sretnik: Listao 24sata i otkrio da je bogatiji za 255.000 kuna
1

Umirovljenik Josip Meštrović (65) iz Marije Bistrice sjetio se provjeriti je li njegova srećka dobitna tek nakon što je vidio tekst u 24sata. Osvojio je 255.000 kuna...

VIDEO

Da je prošao još samo jedan dan, umirovljenik Josip Meštrović (65) iz Marije Bistrice nikad ne bi u ruke primio svojih 255.000 kuna. Ne bi mogao s lakoćom poplaćati račune, riješiti kredite te darovima uveseljavati sina, kćer i četiri unučice. Također, ne bi razmišljao ni o kupnji novog auta. No nakon što je u srijedu sjeo na kavu i prolistao 24sata, može i birati koji će auto kupiti. U srijedu smo objavili tekst o tome kako u četvrtak istječe rok za podizanje dobitka na Uskrsnoj srećki.

- Vidim naslov i zapitam se: Pa kako je netko zaboravio podići novac? Čitam dalje i vidim da je srećka kupljena u Mariji Bistrici. Tad sam tek pomislio da sam to možda ja - smije se Josip.

Nakon što ju je 19. travnja kupio i ostrugao, srećku je spremio u novčanik. Srce mu je snažno lupalo dok ju je tražio. Nasreću, još je bila tu. Čvrsto je držeći, pojurio je u Zagreb.

- Da, osvojili ste 300.000 kuna. Nakon što se odbije 15 posto poreza, isplatit ćemo vam 255.000 kuna - rekli su mu u Hrvatskoj lutriji.

I dobitnik 4,8 milijuna kuna je u rujnu 2009. zaboravio na uplatni listić. Potragu za njim objavili smo na naslovnici. Sutradan se javio Lutriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...