Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpska policija zataškala smrt Hrvata iz Londona?

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Britanski inspektori otkrili su da je Sutović (24) preminuo od ubodne rane u predjelu bubrega te su pronašli dokaze da mu je netko provalio u stan

Britanski državni tužitelj Jack Straw istraživat će smrt Petra Sutovića (24), studenta kojeg su 2004. godine pronašli mrtvog stanu njegove majke u Beogradu. Sutovićeva majka Susan rodom je iz Hrvatske, ali je emigrirala u Veliku Britaniju. Ona vjeruje da su joj sina ubili trgovci organima i da su srpske vlasti sve zataškale. Iako je policija tvrdila kako se Petar predozirao heroinom, Susan u to nikad nije povjerovala. Pokrenula je osobnu istragu, tijekom koje je ustanovila da su njezinu sinu prije smrti izvadili srce i jetra. Susan Sutović nada se da će se nakon nove godine susresti s tužiteljem Jackom Strawom, koji bi trebao istražiti njezine tvrdnje da su izvorna istraga i rezultati obdukcije namješteni. Ona je prvi put posumnjala na ubojstvo kad je vidjela fotografije s obdukcije na kojima mu je bio slomljen nos. Zaposlila je privatne istražitelje, među kojima i bivše inspektore Scotland Yarda, koji su zaključili da je Petar Sutović preminuo od ubodne rane u predjelu bubrega te su pronašli dokaze da mu je netko provalio u stan.

Komentari (8)
  • zar ti ljudi nemaju nimalo ljuskosti,kako sam tako nesto mogu napravit,ovo je stvarno tužno i jos ovi to zataskali..moze ih bit sramota!..

    26. 12. 2007,   18:30
  • pardon ispravak: ljudskosti

    26. 12. 2007,   18:31
  • sve srbe na vrbe

    26. 12. 2007,   17:37