Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpska Prva TV: Albanci napali selo Rastelica na jugu Srbije

None Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Prema informacijama beogradske Prve srpske televizije, u selo Rastelica upali su naoružani Albanci, a u napadu su oštećene sve kuće. Navodno je napadnuto još jedno selo, a jednom mještaninu ukraden je traktor

Naoružani Albanci upali su u srijedu ujutro u selo Rastelica u općini Kuršumlija, na jugu Srbije, prenosi B92.net. Dopisnica beogradske prve srpske televizije navodi da je došlo do pucnjave i da su u napadu demolirane sve kuće u selu.

Nakon incidenta, u selo su pristigle snažne policijske snage koje osiguravaju područje. Prema njezinim riječima, napadnuto je još jedno selo, a jednom mještaninu je ukraden traktor. 

Proteklih godina su lokalni mediji upozoravali na ovakve događaje i prenosili svjedočenja lokalnog stanovništva koji tvrde da ih nitko ne štiti i da je Žandarmerija povučena, kao i da su od nadležnih zatražili da vrate snage sigurnosti na to područje

Prema pisanju Blica, službenih informacija od MUP-a o ovom incidentu još nema

Komentari (64)
  • Ili će se dogoditi neka oluja pa će srbi napustit Kosovo i Metohiju ili će uletit da vojskom i povuć granicu dokle stignu i razvijat albance. Naravno sve to uz blagoslov velikih sila. Ova prepucavanja ide na živce svima, sad bi ovako sad onako. Čim se ameri rusi i švabe dogovore, daju mig kome treba....biće opet suza na obe strane izbjeglica.... sve u svemu sranje.

    27. 2. 2019,   15:35
  • Meni ti Albanci polako idu na pišu. Svaka čast na pomoći u ratu protiv Srba ali vi ste skoro pa isti ko Srbi. Oni hoće veliku Srbiju vi Veliku Albaniju čačkate u Makedoniji, cackate po Srbiji, cackate po Crnoj Gori, gdje vam je vise granica? Dok su vam Ameri sponzori i imaju koristi od vas možete se ponašati kako hoćete a jednom kad Ameri okrenu leđa Srbi će vas utabat ko sprovod travu!

    27. 2. 2019,   15:41
  • Uff, kud baš srpski nacionalni simbol ukrade 😢

    27. 2. 2019,   15:54