Obavijesti

News

Komentari 9

Srpski policajci pljačkali pošte: Razotkrile su ih - zelene oči...

Dvojica policajaca uzimali su slobodne dane s posla kako bi išli pljačkati pošte. Išli su u pohod na dan kada dolaze mirovine jer su onda i one manje pošte imale više novaca

VIDEO

Srpski policajci iz Pančeva Siniša J. (29) i Savo P (35) uhićeni su prije par dana zbog krađe 800.000 dinara iz pošte u naselju Bagrdan kod Jagodine, a prema pisanju Blica, navodno su povezani s još nekoliko pljački. 

- Istražuju se aktivnosti ovog tandema, kao i to da su krenuli u pljačkaške pohode kako bi vratili novac zelenašima. Prema dosadašnjim saznanjima, njih dvojica su opljačkali još najmanje tri pošte. Na meti su im bile pošte na području Novog Sada, Smedereva, Paraćina, a moguće je i da su poharali objekt u blizini Požarevca. Zanimljivo je da su uzimali slobodan dan na poslu da bi išli u razbojništva i pljačkali su mahom onih dana kad je isplata mirovina, jer tad ima više novaca i u manjim poštama - rekao je sugovornik Blica, upoznat s istragom. 

Operativci Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije saznali su da su njihovi kolege mogući pljačkaši. Stavili su ih pod nadzor i u ponedjeljak su njihove sumnje potvrđene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uzimali slobodne dane za pljačke

- I u ponedjeljak su uzeli slobodan dan. Rano ujutro su se iz Pančeva dovezli do Jagodine, do pošte u naselju Bagrdan. Bili su naoružani pištoljima i zaprijetili su radnici. Čim su uzeli novac od uplašene žene, utrčali su u bijeli Fiat punto. Iako je bila uplašena, radnica je obavijestila policiju, pa su sve policijske uprave u okolini bile obaviještene. Krenuli su bježati prema Kragujevcu, ali im je policije prepriječila put i zaustavila ih - ispričao je izvor Blica. 

Uhićeni policajci radili su u Policijskoj upravi Pančevo. Nisu radili zajedno u patroli, ali su se družili. 

Osumnjičeni Savo J. do sad nije bio poznat kao problematičan, dok je Siniša J. navodno bio povezan s kriminalnim miljeom. 

- Još se utvrđuje od koga je potekla ideja da krenu u pljačkaške pohode. Kao i da li su u razbojništva krenuli da bi vratili novac uzet od kamatara. Vraćanje duga im, međutim, nije opravdanje da krenu u pljačkaške pohode. Uprljali su uniformu i značku i zbog toga trebaju biti osuđeni na sto godina - rekao je sugovornik Blica i dodaje da policajci nisu pljačkali pošte na području svoje policijske uprave, već susjedne. 

Pljačkali su zamaskirani, no jedan od njih bio je vrlo upečatljiv zaposlenicima pošte. Policajcima koji su obavljali očevid zaposlenici su rekli da je jedan pljačkaš imao upadljive zelene oči. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...