Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Staford je ženi (66) pokidao grkljan, na mjestu je preminula

None Foto: PANČEVO RTV, PRINTSCREEN

Stanovnici Pančeva su šokirani događajem. Nagađa se kako je Radojka Munjeran (66) otišla nahraniti psa koji je se u tom trenutku otrgnuo s lanca i napao je

Staford je ugrizao Radojku za vrat i pokidao joj grkljan, a onda ju je nastavio gristi. Vesna je vidjela kako bijesni pas zubima kida meso sa njene rođakinje i na sve načine ga je pokušala obuzdati. Vukla ga je za lanac i vikala: "Bježi, pusti je!", dozivala je susjede da pomognu, ali pas nije nikako popuštao. Krv je šikljala na sve strane. Nekoliko trenutaka kasnije staford je napao i nju i teško je ozlijedio. Ona je nakon incidenta prevezena u bolnicu na liječenje, rekla je susjeda iz grada Pančevo u Srbiji za Kurir.

Incident je bio u Ulici Bore Šipoša. Nagađa se kako je Radojka Munjeran (66) otišla nahraniti psa koji je se u tom trenutku otrgnuo s lanca i napao je.

- Pas inače pripada njezinom sinu Ivanu (33) koji ga je uglavnom držao u dvorištu, a tu i tamo bi ga pustio da šeta po dvorištu - rekao je susjed i dodao kako Ivan ne može nikako doći k sebi. Njegova majka na mjestu je preminula. 

Komentari (198)
  • Stafford na lancu..tu i tamo pušten da šeta po dvorištu..sve je s tim rečeno

    3. 3. 2019,   22:43
  • Kako su se ponasali prema njemu, tako su i dobili. Staford na lancu? Bez redovnih setnji, dresure i sl? Pas je od muke postao krvolok.

    3. 3. 2019,   22:52
  • Bravo za sina Ivana, opasnog momka koji je zelio opasnog psa.

    3. 3. 2019,   23:02