Obavijesti

News

Komentari 139

Stajao tamo satima: Corsu je 'parkirao' i ostavio na cesti

Stajao tamo satima: Corsu je 'parkirao' i ostavio na cesti
2

Vozač je bez pardona ostavio auto nasred ulice. Kako je Corsa smetala drugim vozilima i stanovnicima te ulice, susjedi su sjeli na telefon i uporno zvali policiju

VIDEO

Mi, stanari novogradiške Ulice Vladimira Nazora policiju smo zvali nebrojeno puta. Kada su napokon stigli na intervenciju, fotografirali su automobil, napisali kaznu za nepropisno parkiranje i otišli svojim poslom, ljutito su nam jučer ispričali.

A cijela drama započela je u petak ujutro, 29. siječnja kada su primijetili nasred ceste parkiranu Opel Corsu. Kako nam je javio čitatelj, vozač je bez pardona ostavio auto nasred ulice i otišao. 

Kako je Corsa smetala drugim vozilima i stanovnicima te ulice, susjedi su sjeli na telefon i bjesomučno zvali policiju. Ne samo što su ih dugo čekali, već i kad su i došli na očevid, nisu napravili baš ništa da bi auto maknuli.

- Napisali su kaznu od 300 kuna za nepropisno parkiranje i otišli, a Corsa je ostala zaključana na gotovo pola križanja inače prometne ulice. Mislili smo da će policija obavijestiti vučnu službu kako bi auto uklonili da se promet može nesmeteno odvijati, ali ni nakon šest sati nitko nije dolazio, pa je Corsa ostala tamo stajati. Pitam se ima li toga igdje osim u Lijepoj našoj - ogorčeni su stanari Nazorove ulice.

I sami smo pokušali jučer provjeriti je li na divlje ostavljena Opel Corsa u međuvremenu uklonjena. Nazvali smo Policijsku postaju Nova Gradiška, no službenik koji nam se javio na telefon nije ništa mogao previše komentirati.

- Nakon nekoliko sati, vozač Corse lagano se došetao, otključao auto kao da je normalno što je nasred ceste, sjeo u njega, upalio ga i odvezao se njime - rekao nam je jedan od stanara koji su ga vidjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori