Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stali tramvaji u Savskoj cesti: Kamion potrgao naponske žice

None Foto: snimio čitatelj 24sata 4

Čitatelji kažu i kako nekoliko tramvaja stoji u koloni, a putnicima je ostalo jedino da nastave pješke. Iz ZET-a su dodali kako se nadaju da će promet biti normaliziran uskoro te da rade na oporavku naponske mreže.

Skretao je iz Koturaške ulice u Savsku. Zapeo je i potrgao sve žice od tramvaja. Odmah je stao i shvatio što je napravio, rekao nam je čitatelj koji je u petak nešto iza 11 sati fotografirao kamion koji je uzrokovao zastoj tramvajskog prometa u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako su nam potvrdili iz ZET-a do prekida naponske mreže došlo je u 11.10 sati, a službe su brzo poslane te još uvijek rade na otklanjanju kvara. Do tada, tramvaji ne voze Savskom cestom. 

Iz smjera Savskog mosta, tramvajske su linije 4, 7, 14 i 17 preusmjerene na Ulicu grada Vukovara i Aveniju Marina Držića, a od tamo linije i 14 prometuju Ulicom kneza Branimira i Draškovićevom ulicom te dalje svojim redovnim trasama, linija 7 normalnom trasom, a linija 17 Ulicom kneza Branimira, Draškovićevom i Ulicom kneza Mislava te dalje svojom redovnom trasom i obrnuto - stoji u informaciji.

Čitatelji kažu i kako nekoliko tramvaja stoji u koloni, a putnicima je ostalo jedino da nastave pješke. Iz ZET-a su dodali kako se nadaju da će promet biti normaliziran uskoro te još jednom dodali da rade na oporavku naponske mreže.

Tema: Hrvatska

Komentari (7)
  • opet iz koturaške u savsku. Već su kamioni trgali žice tu. Očito neki znak treba

    31. 5. 2019,   16:22
  • Jel je problem napeti neku sajlu između dva stupa prije kritičnog mjesta, pa da tu zapne bez ikakve štete. Svi pružni prijelazi to imaju zbog žica elektovlakova.

    1. 6. 2019,   20:54
  • Očito bi se trebao roditi neki novi Ajnštajn ili Nikola Tesla da izumi neke graničnike prije tog kritičnog mjesta. Čini mi se da su dosta davno tu bile obješene neke ploče/graničnici, ali su nestali. Morat će Miki osobno riješiti i taj problem.

    1. 6. 2019,   20:51