Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stan u Zadru izgorio, uzrok je neispravna baterija mobitela?

Dojava je stigla kasno. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, a vatra je već bila zahvatila tri prozora. S obzirom da je riječ o Poluotoku, postojala je velika prijetnja širenja vatre, kaže vatrogasni zapovjednik Željko Šoša

Policijski očevid u stanu na zadarskom Poluotoku pokazao je kako je uzrok požara pregrijavanje neispravne baterije mobitela koji je bio priključen na punjač, javlja 057.info.hr Stan je izgorio u potpunosti, a materijalna šteta još se zbraja.

- Dojava je stigla kasno. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, a vatra je već bila zahvatila tri prozora. S obzirom da je riječ o Poluotoku, postojala je velika prijetnja širenja vatre, no brzom reakcijom vatrogasaca požar se nije proširio na ostale stanove - rekao je zapovjednik JVP Zadar Željko Šoša.

Policija je dojavu o požaru na trećem katu zgrade na Poljani Plankit dobila u 01:58 sati. Na teren je odmah otišlo 11 vatrogasaca s pet vozila, a vatru su gasili tri sata. Vlasnik (54) nije bio u stanu kad je izbio požar, a žena (53) koja se nalazila u njemu, na sreću, nije ozlijeđena, javlja 057.info.hr.

Komentari (67)
  • Meni se moj muz smije kad prije spavanja isključim mobitele sa punjaca..eto opreza nikada dovoljno.

    29. 7. 2019,   12:22
  • Pa ti ostavljaj mob preko noći na punjaću.

    29. 7. 2019,   12:17
  • Užas. Zato ja svoj mobitel punim u preduzeću..

    29. 7. 2019,   12:17