Obavijesti

News

Komentari 339

Stanimirović: Ruža Tomašić je srbofob, a Mamić egocentrik

Stanimirović: Ruža Tomašić je srbofob, a Mamić egocentrik
1

Ruža Tomašić je ridikul prošlosti, žalosno je da je ona u saborskom Odboru za nacionalne manjine, obzirom da je eurofob, srbofob i homofob, smatra Stanimirović

VIDEO

Čelnik SDSS-a Vojislav Stanimirović komentirao je nedavne istupe predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević Ruže Tomašić i nazvao je srbofobom. 

- Ruža Tomašić je ridikul prošlosti, žalosno je da je ona u saborskom Odboru za nacionalne manjine, obzirom da je eurofob, srbofob i homofob' , rekao je Stanimirović i dodao kako je čitava komunikacija Tomašić usmjerena prema kampanji za lokalne izbore, a ona je zapravo glasnogovornik svojih koalicijskih partnera. 

Osvrnuo se i na nedavni napad izvršnog predsjednika GNK Dinamo, Zdravka Mamića na ministra Željka Jovanovića. Rekao je kako je Mamić 'egocentrik kojemu je cilj biti u središtu pozornosti, jer se već drugi dan išao ispričavati'. 

Incident u Kistanjima je osudio rekavši kako je to 'necivilizacijski i nekršćanski čin'. 

- Najveća je tragedija Vukovara i Republike Hrvatske što i mladi Hrvati i mladi Srbi napuštaju zemlju, jer nemaju posla. Zemlja je u dubokoj krizi, a mi se bavimo perifernim stvarima. Kriza je veći teret od nedavnih incidenata - rekao je.

Dodao je kako se slaže odlukom Vlade o odgodi dvojezičnosti te da su istupi premijera Milanovića ''njegov osobni stil, ali i da je očito da Vlada ima puno problema za riješiti', piše Dnevnik.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 339
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.