Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stao pomoći promijeniti gumu pa na njega naletio pijani vozač

Stefan (20) je poginuo dok je pomagao nepoznatom muškarcu promijeniti gumu na 'Zastavi 101'. Pijani vozač koji ga je usmrtio nije imao vozačku dozvolu, a nije ni registrirao vozilo...

Stefan Kocić (20) preminuo je u noći sa srijede na četvrtak u mjestu Niška Banja u Srbiji nakon što je na njega naletio BMW kojim je upravljao pijani vozač (27). Stefan je poginuo dok je pomagao nepoznatom muškarcu promijeniti gumu na 'Zastavi 101'.

Vozač koji ga je usmrtio nije imao vozačku dozvolu, a nije ni registrirao vozilo. Nakon nesreće uhitili su ga i priveli u postaju.

Nesreća se dogodila oko 3:45 sati kada se Stefan vraćao kući s obližnje benzinske stanice na kojoj je kupio sok, piše Telegraf.rs.

- Moj Stefan je bio dobro dijete, radio je u jednoj pekari, prvo kao ispomoć, nije uzimao ni dinara, a kada je naučio zanat, bez njega nisu mogli. Radio je noću, pa bi imao običaj da kad dođe s posla pred zoru, izađe. Mnogo je radio, pa je govorio: 'Ne mogu samo spavati i ići na posao'. Tako je bilo i te noći, došao je kući, a onda otišao kupiti sok. Nisam ni slutila da ga posljednji put vidim, otišla sam na posao da bi ubrzo došao moj suprug u pratnji policije i Hitne pomoći i rekao mi najcrnju vijest - priča ožalošćena majka za Telegraf.

Majka kaže da osim Stefana ima još dvoje djece, ali da je sa pokojnim sinom imala poseban odnos.

Komentari (7)
  • Nažalost iste priče i isti događaji u svim okolnim zemljama.

    25. 8. 2019,   17:25
  • Napisite i sta se desava u Rumunjskoj

    9. 8. 2019,   14:07
  • Imamo mi svoje ci..ne i još aktivnije pa o njima pišite

    9. 8. 2019,   10:00