Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Starici prodavao posteljinu i ukrao joj mobitel iz stana

None Foto: Tomislav Miletić

Djelatnici prve policijske postaje u Rijeci izvršili su kriminalističku obradu nad 44-godišnjakom. On je starici ukrao mobitel, no policija ga je uhvatila

Djelatnici prve policijske postaje u Rijeci izvršili su kriminalističku obradu nad 44-godišnjakom. Sumnjaju da je 8. srpnja došao pred ulazna vrata stana 79-godišnjakinje nudivši joj posteljinu na prodaju. Starica je pristala na cijenu od 3000 kuna, no kod sebe nije imala dovoljno novca. Uputila se do susjede s namjerom da od nje posudi novac. "Prodavač" joj je za to vrijeme ukrao mobitel i pobjegao. Mobitel su pronašli i vratit će ga vlasnici. Lopov je dobio kaznenu prijavu.

Komentari (1)
  • Malo mi ovo nije jasno.Prvo dali te lude babe upoće gledaju televiziju..vjerovatno da ali samo meksičke sapunice i preskaču dnevnike u kojima se govori kako ih non stop pljačkaju i ulaze im u kuče ko fol s namjerom da im nešto prodaju a ukradu im sve što im se nađe na putu.Drugo koja je to baba koja kupuje posteljinu od 3000 kuna ???Šta je ovaj donio cijeli krevet s posteljinom na vrata??

    11. 7. 2008,   16:02