Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Start utjelovljuje pobunu i otpor ortačkim strukturama...'

Komentari (19)
 • Sve 5. Sve to lijepo vidjeti a jos bolje cuti, da nema tradicionalnog hrvatskog iskustva sa politickim strankama, Ne veli se badava; i sotona je slatkorjeciv. Slatkorjecivi su bili i HDZ-ejci kasnih od kasnih 80tih pa nadalje pred svake izbore, SDP-ejci 2 puta ( Racan, Milanovic), IDS i ostali koalicioni kompici HDZSDP-ea,,, a onda kad su se docepali fotelja u klimatiziranim kancelarijama i Audija i ostalih luxuznih jurilica, ogromnih placetina sa kojekakvim benificijama,,,, lijepa obecanja su se pretvorila samo u ubiranje provizija gdje god stignu, zaposljavanju uze i sire svojte u drzavne sluzbe,,,,,,, i nocnu moru za sve koji jos nisu otisli iz Hrvatske ili nemaju mogucnosti za to. Na kraju ispada da je definicija politicke stranke u Hrvatskoj (svake strake) ova; Skup ljubitelja slasti i masti na tudji racun, na jednom mjestu sa ciljem da postanu ultimativna, odlucujuca i konacna stranka na vlasti, sa jakim motivom za unistavanje bilo cega sto im se se isprijeci na putu odredjenim za kradju.

  6. 4. 2019,   15:29
 • Koliko ljiga na jednom mjestu

  6. 4. 2019,   15:18
 • Kladim se, da ovi na slici su u stvari i i svi clanovi ove leve svjetonazorske skupine.

  6. 4. 2019,   22:27
 • Pa Dalija moja potpora samo naprijed nedaj se zaustaviti , jer dosta više ovih lopina koji su od lijepe zemlje napravili Saharu za ovih 30 godina , pa narode zar ste toliko slijepi da ne vidite dalje od nosa

  7. 4. 2019,   09:09
 • Neka kaze kako je dobila prvi posao

  7. 4. 2019,   11:23
 • Da je ta Dalija došla iz nekakvog privatnog sektora,nepznata,kulturna u svom izričaju tada bih rekao,ajde ok.Ovakav svakodnevni nastup u medijima,pljuvanje po svemu,gađenje svega u RH za svaku je osudu njezinog istupanja,a svi znamo šta je ta gospođa radila,dodvoravala se svima,a kada je izgubila taj dodvorački posao sada je ona najpametnija.Užas,koliko je tu populizma i licimjerja.

  7. 4. 2019,   09:27
 • čudno mi šta nima komentara adezeuzdaničke bojne,kad ono...grbavo komentira...

  6. 4. 2019,   15:09
 • Tko bi mogao biti, naravno osim nekih članova obitelji, glasač ove mizerne političke družine? Nisu ljudi glupi sebi ovo zlo izabrati. Nesposobni parolaši jedino u što se razumiju su rodna ideologija, antifašizam sa izmišljenim fašistima i borba protiv izmišljenih slabosti onih koje mrze. I koliko uopće ima ovakvih političkih mizerija? Ono malo izmanipuliranih mrzitelja HDZ-a još će više izluditi dok se odluče sa kim če u revoluciju.

  6. 4. 2019,   17:41
 • Dalija, darkerice, gdje je muž? A svekar Letica? nešto ne štima, počev od tebe. Kako bi rekao dr.sc. Igor Peternel: "jutro nakon noći izbora biti će za tebe otrežnjenje i istina koji će te dotući!"

  6. 4. 2019,   16:23
 • Ljevica u Hrvatskoj nikako nije u stanju shvatiti da nikada neće na zelenu granu, dok god ih svi s pravom poistovjećuju s jugonostalgičarima, nehrvatima i konačno mrziteljima Hrvata. Pa koji normalan Hravt bi glasao za Glavaševića ili Daliju?

  6. 4. 2019,   19:20