Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Zvorniku: Rodila je pa živu bebu bacila u rijeku Drinu

S. V. (31) je osumnjičena za čedomorstvo. Nakon što su je saslušali u policiji, u dogovoru s nadležnim tužiteljem puštena je kući, no cjelokupna istraga se nastavlja

Stravično ubojstvo novrođenčeta potreslo je Zvornički kraj (BiH) u utorak ujutro. Policija je našla bebu nakon 24-satne potrage u rijeci Drini. Nešto prije osam sati policiji je dojavljeno da je Drinom pluta tijelo male bebe. Kako prenosi televizija BN, u izvlačenju bebe iz rijeke policajcima su se pridružili i pripadnici Zvorničke vatrogasne postrojbe, a Saša Ilić, zamjenik zapovjednika potvrdio je da je tijelo bebe ženskog spola sa posteljicom izvučeno stotinjak metara uzvodno od Starog mosta u Zvorniku.

Dan ranije krim policajci CJB Zvornik obavili su očevid u Ulici Svetog Save u Zvorniku, zbog sumnje da je počinjeno ubojstvo djeteta pri porođaju. Uhitili su S. V. (31) iz Zvornika, koja u Domu zdravlja tražila liječničku pomoć, no, liječnici su posumnjali da se dogodilo čedomorstvo i ženu su prijavili policiji. Prema njihovim navodima žena je rodila u noći 25. na 26. prosinac i nakon toga je živu bebu bacila u Drinu.

- Osumnjičena za čedomorstvo, nakon što je saslušana u policiji, u dogovoru s nadležnim tužiteljem puštena je kući, no cjelokupna istraga se nastavlja - rekao je Miljan Bobar, glasnogovornik CJB Zvornik.

Komentari (59)
  • to moze samo psihički nestabilna osoba napravit,,,

    27. 12. 2016,   11:22
  • Ja i moj muž pokušavamo dobit dijete i nejde nam i kad vidim da ovakve žene uspiju dobit dijete i vlastito dijete ubiju meni se srce slomi..zašto? Zašto ovakve žene mogu dobiti dijete a mi koje to želimo više od ičega ne možemo..šta god da se toj ženi desilo i šta god ju je navelo na ubojstvo,to dijete nije bilo ništa krivo..počivao u miru Božjem andjele..

    27. 12. 2016,   12:25
  • Jednostavno....mogla je dijete dati na posvojenje...

    27. 12. 2016,   11:53