Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stavila mu masku, omamila misnim vinom pa snimala...

None Foto: Facebook

Saška je svećeniku stavila kukuljicu na glavu, a onda podmetnula drugu djevojku i sve snimila. Za šutnju su ona i pomoćnici tražili novac. Kardinal Puljić za 24sata kaže: Neka sud kaže svoje....

Ne želim komentirati slučaj, želim da prvo sud kaže svoje. Počinitelji su pritvoreni i razotkriveni, a to je najvažnije. Mediji su iznijeli informaciju da je svećenik priznao, dok sud i tužiteljstvo imaju drugo priznanje te bih zato sad to ostavio dok sud ne kaže svoje, rekao je kardinal Vinko Puljić iz bosanske nadbiskupije komentirajući slučaj svećenika I. K. koji se našao u središtu seks-skandala.

Velečasnog I. K., koji trenutačno službuje u Derventi, ucjenjivala je Saška Kovačević. U medije polako cure detalji seks skandala koji potresa Katoličku crkvu u BiH. U izjavi koju je svećenik navodno dao istražiteljima rekao kako je Sašku upoznao još kao maloljetnicu. Sprijateljili su se, a ona je od njega posuđivala novac, navodno 7000 maraka. Već tad mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu i odnose, no svećenik je to uporno odbijao. Navodno ju je pokušao i spasiti od utjecaja lošeg društva. Kad je napunila 20 godina, Saška je I. K. rekla da ga voli i da s njim želi imati intimne odnose. Unatoč opiranjima, svećenik se naposljetku ipak s njom sastao u župnoj kući, u kojoj je tad stanovao.

Novosti su objavile da je Saška prije intimnog odnosa svećeniku stavila fantomku na glavu, pravdajući se da ju je tobože sram pokazati se potpuno gola pred njim. Budući da zbog maske na licu nije dobro vidio, a u sobi je čuo još neke korake, I. K. je Sašku pitao je li u prostoriji još netko ili su sami. Međutim, odgovor nije dobio. Ipak, mjesec dana nakon intimnog odnosa shvatio je da nisu bili sami. Naime, svećenik je saznao da zapravo nije spavao sa Saškom, nego s drugom djevojkom, a Saška je sve to snimala namjeravajući ga ucijeniti i od njega izvući novac. Tri mjeseca poslije I. K. je navodno sreo nepoznatu djevojku koja mu je zaprijetila da će objaviti snimku ako joj ne da novac. Tri mjeseca kasnije Sašku je sreo u restoranu u Gradačcu i za susjednim stolom mu je pokazala djevojku i rekla da je s njom imao odnos. Upoznali su se, razmijenili brojeve, i poslije tri dana djevojka je došla u njegov župni ured na piće. Pili su misno vino i I. K. tvrdi da se poslije jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je to iskoristila i poseksali su se, da bi ga ujutro pozvala i tražila od njega oko 100.000 maraka kako ne bi objavila snimku.

Svećenik je navodno, da bi isplaćivao ucjenjivače, novac posuđivao od prijatelja. Osim novcem, šutnju je plaćao bundama, dizajnerskom odjećom, mobitelima i ostalim skupocjenostima koje je fatalna Saška od njega naručivala. U međuvremenu ga je upoznala i sa svojim dečkom koji je također bio upleten u cijelu priču. Njemu je svećenik također davao novac, ali mu je dao i svoj automobil A4. Kad više nije mogao podnijeti ucjene, a vjerojatno ni skupljati novac, za pomoć se obratio policiji, koja je provela istragu tijekom koje su ucjenjivačima postavili zamku.

Podmetnuli su im obilježene novčanice i uhvatili ih na djelu. Svi upleteni u ovu nečasnu igru trenutačno su u istražnom zatvoru u kojem čekaju da tužiteljstvo podigne optužnicu temeljem koje će im biti suđeno za djelo koje im se stavlja na teret. Velečasni I. K., koji je uvučen u seks-skandal dok je službovao u Modriči, trenutačno se ne javlja na mobitel.     

Komentari (216)
  • autentična je koliko i lutka na napuhavanje.

    21. 9. 2017,   19:07
  • Opet ova sa zbukom!!

    21. 9. 2017,   19:04
  • Na što izgleda kad joj lice poliješ kantom vode ?

    21. 9. 2017,   19:18