Obavijesti

News

Komentari 258

Stavio je snimku Vučića u Glini '95: On će uvest Srbiju u EU?

Stavio je snimku Vučića u Glini '95: On će uvest Srbiju u EU?
1

Milijan Brkić je na Facebooku napisao status u kojem se pita može li i želi li politički vrh Srbije - Nikolić, Vučić i Dačić - uopće uvesti Srbiju u EU? Stavio i snimku Vučićevog ratnohuškačkog govora iz Gline 1995.

VIDEO

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić  na Facebooku je napisao status u kojem postavlja pitanje mogu li i predsjednik Tomislav Nikolić, premijer Aleksandar Vučić i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić, uopće uvesti Srbiju u Europsku uniju. Uz status je stavio snimku govora Aleksandra Vučića, tada ambicioznog člana Šešeljeve Srpske radikalne stranke, iz okupirane Gline u ožujku 1995. godine

Status Milijana Brkića prenosimo u cijelosti:

Političko vodstvo RS ne razumije način funkcioniranja EU, a prema zadnjim reakcijama, niti prihvaća njezine demokratske vrijednosti. Umjesto ozbiljnog i odgovornog pristupa pregovorima, oni po već viđenom prizemnom balkanskom načinu ponašanja konstruiraju i skreću pozornost sa srži problema, a to je da za pristupanje EU moraju ispuniti potrebne uvjete kao što su to morale učiniti i ostale članice EU.

Nakon toga putem medija šalju svađalačku izjavu punu mržnje i frustracije protiv Republike Hrvatske kao da nisu ništa naučili iz bliske prošlosti.

Podsjetio bih ga da smo se takvih prijetećih izjava već naslušali i danas su one otužne. Predlažem predsjedniku Vlade RS-a Vučiću da pogleda video iz ožujka 1995. na ovoj poveznici.

Ako Vučić kojim slučajem prepozna govornika na snimci, nadam se da će se i on složiti da tvrdnje o velikosrpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu nisu, kako on ističe – floskule. To je, nažalost, bila surova životna realnost!!!! – stoji u statusu Milijana Brkića.

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj također je na Facebooku objavio snimku Aleksandra Vučića s porukom da je nedopustivo da propali četnik i okupator Hrvatskoj drži lekcije. Snimka koju je on objavio pokazuje mladog Vučića kako govori da će granice Velike Srbije će biti Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 258
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela