Obavijesti

News

Komentari 4

'Stavio mi je nož pod vrat pa mi naredio da sjednem u auto'

'Stavio mi je nož pod vrat pa mi naredio da sjednem u auto'
1

Odvezao nas je do središta grada, parkirao i rekao da odnesem hranu i stvari iz auta u neki podrum. Dok sam ih iznosio, uspio sam mu pobjeći, kaže muškarac

VIDEO

- Ušao mi je u kuću i stavio mi nož pod vrat. Sve mi je polupao i porazbacao. Zapovjedio mi je, potom, što da odnesem u svoj automobil. Iznio sam meso, slaninu, televizor, glazbenu liniju... Kada sam to sve stavio u vozilo, naredio mi je da sjednem na mjesto suvozača – rekao je za Večernji list Stevo Dundović (56) iz Bizovca nedaleko od Osijeka.

Scenarij nalik hollywoodskim filmovima odigrao se u petak navečer, a za to razbojstvo i protupravno oduzimanje slobode osumnjičen je 29-godišnjak iz Osijeka. Riječ o mladiću kojega je Stevo nedavno i upoznao.

– Nije bio maskiran ni rastrojen, ali uvjeren sam da je bio pijan. Prvi se put zaustavio u osječkom naselju Sjenjak, gdje je telefonirao i zatim razgovarao s čovjekom koji je izašao iz zgrade. Odvezao nas je do središta grada, parkirao i rekao da odnesem hranu i stvari iz auta u neki podrum. Dok sam ih iznosio, uspio sam mu pobjeći. Je li trčao za mnom, vjerujte da ne znam – nastavlja naš sugovornik. Dotrčao je do dvorane Zrinjevac, ispred koje je ugledao policijski automobil. Dvorana je bila otvorena, a u njoj je, srećom, naletio na načelnika svoje općine.

– Kad sam došao do daha, pitao sam ga gdje je policija. Pokazao sam kasnije policajcima taj podrum, no tamo već nije bilo mog televizora – prisjeća se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada su ga policajci dovezli kući, zatekao je pred njom – svoj automobil. Nije bilo ključa u njemu, ni do danas ga nije našao, a traga nije bilo ni 29-godišnjaku. Našao je, pak, svoj mobitel – rastrgan na komadiće, na ulici.

 – Očito me tražio pa se dovezao do moje kuće – pretpostavlja. 

Ostavio je i nož na stražnjem sjedištu vozila, piše Večernji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a