Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stavljao im povez: Govorio da je žena i onda ih naveo na seks

None Foto: Profimedia

Jedan od prevarenih muškaraca razotkrio je prijevaru kada je za vrijeme oralnog seksa maknuo povez s očiju i ispred sebe, umjesto žene, kako je rekao na sudu, ugledao 'bradatog muškarca'...

Duerte Xavier, 33-godišnjak iz Londona prevario je najmanje četiri muškarca koji su pristali na seksualni odnos s njim, misleći da se radi o ženskoj osobi, piše Independent

Xavier se na Tinderu i drugim sličnim aplikacijama predstavljao kao nedavno rastavljena žena pod imenom 'Anna', a jedini uvjet za seks bilo je da muškarci cijelo vrijeme nose povez na očima. 

Jedan od prevarenih muškaraca razotkrio je nakon što je za vrijeme oralnog seksa digao povez s očiju, a još najmanje tri ga nisu otkrila. Xavier je još jednome muškarcu pružio oralni seks, a još barem dvojicu naveo na analni seks uvjerivši ih da se radi o - vaginalnom seksu. 

Na pitanje suca kako se osjeća s obzirom da je prevaren, jedan muškaraca je rekao da se osjeća 'bijesno' te da je, kada je shvatio da mu oralni seks pruža muškarac, Xaviera pljusnuo 'jednom ili dva puta' te ga pitao zašto mu nije rekao istinu. Nakon toga je pozvao policiju. 

Drugi muškarac je rekao da se, također s povezom na očima, s Xavierom našao u jednome parku. 

- Prvo mi je pružio vrlo ugodni oralni seks, a nakon toga i seks za koji sam mislio da je vaginalni. Cijelo vrijeme mi je ponavljao da moram držati povez na očima. Zvučao je vrlo ženstveno i nisam imao razloga pomisliti da se ne radi o ženi, priznao je jedan od muškaraca. 

Xavier se pak pred sudom brani tvrdeći da su muškarci znali da stupaju u spolni odnos s drugim muškarcem. 

Komentari (39)
  • Kad ne mozes razlikovat vaginalni seks od analnog onda i ne zaslužujes nista vise od tog.

    30. 9. 2018,   08:05
  • Malo izgledom vuce na Grubnica :D

    30. 9. 2018,   09:53
  • Kad si degenerik, degenerične stvari ti se događaju.

    30. 9. 2018,   10:17