Obavijesti

News

Komentari 737

'Stazić se nema pravo javljati, u Istri je ljetovao za 7 kuna'

'Stazić se nema pravo javljati, u Istri je ljetovao za 7 kuna'
7

Nenad Stazić je kazao da je predsjednička kandidatkinja sigurno znala za sve što je radio Sanader. Ona mu je odgovorila da nema moralno pravo govoriti o korupciji

VIDEO

Kandidatura Kolinde Grabar Kitarović njihov je pokušaj da se HDZ vrati na vlast, da povratkom na vlast zaustave istrage i da nastave tamo gdje su stali, da nastave krasti, oštro je Nenad Stazić (SDP) kritizirao HDZ i njihovu predsjedničku kandidatkinju. 

Konferenciju za novinare sazvali su kako bi opisali Kolindin profesionalni put i njezinu povezanost s Ivom Sanaderom, od suradnje u Ministarstvu znanosti i Ministarstvu vanjskih poslova, preko suradnje u Vladi Ive Sanadera do njezina rada u inozemstvu. 

- Neven Jurica krao je novac da bi kockao. Tipičan HDZ-ovac. Njega su smijenili i taj je posao počela raditi Kolinda Grabar Kitarović. Kako ga je radila? Pošteno? Ne, HDZ-ovski. Njezinim službenim automobilom njezin se suprug vozikao godinu dana. Gordan Jandroković tada je rekao kako će je sankcionirati. Evo sankcije - kandidatura za predsjednicu. Tako HDZ kažnjava lopove - poručio je Stazić, koji smatra kako je Kolinda, baš kao i ostatak Sanaderovih suradnika, morala znati za sve, za crne vreće i krađu hrvatskih poduzeća. Na pitanje gdje su mu dokazi, jer Kolinda je mogla sve znati, ali moguće je da i nije znala, odgovorio je: 

- Znala je, jednako kao i svi drugi, koji su bili dio najužeg tima - zaključio je. 

Novinari su ga pitali i je li ova konferencija sazvana zbog anketa, koje ne idu u prilog Ivi Josipoviću, rekao je da za te ankete ne zna. 

- Svi koji žele živjeti na pošten način, ne bi trebali 11. siječnja ostati kod kuće. Ne smiju misliti da će Ivo Josipović pobijediti bez njihove pomoći. Moraju izaći na izbore i podržati ga - poručio je.

Grabar Kitarović: Stazić je zadnji koji može dijeliti lekcije o korupciji

Tijekom boravka u Bjelovaru HDZ-ova predsjednička kandidatkinja prokomentirala je Stazićeve prozivke kazavši da je on kao  'čovjek koji je za sedam kuna ljetovao na Brijunima, posljednja osoba koja bi mogla govoriti o korupciji i iskorištavanju države u te svrhe'. Opet se ogradila od Ive Sanadera kazavši da je iz njegove Vlade otišla početkom 2008.

Iz Vlade gospodina Sanadera otišla sam u siječnju 2008. i svi vrlo dobro znaju kakav je bio moj status tada. Radila sam svoj posao jako dobro, ponosna sam na svoje rezultate, kazala je Grabar Kitarović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 737
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.