Obavijesti

News

Komentari 70

Stazić zabrinut: Bernardić je najodgovorniji za rejting SDP-a

Stazić zabrinut: Bernardić je najodgovorniji za rejting SDP-a

Rast Živog zida Stazić je komentirao riječima oni preuzimaju neke bitne teme, koje ljude zanimaju ili im prilazi na populistički način. Bunjac iz Živog zida kaže da rastu jer se drže svog programa

VIDEO

Rejting HDZ-a i SDP-a i dalje je u padu, dok rastu Živi zid i Most, pokazalo je novi CRO Demoskop.

Živi zid i Most rastu, podršku birača i dalje gube HDZ i SDP
Živi zid i Most rastu, podršku birača i dalje gube HDZ i SDP

Nenad Stazić (SDP) smatra da je pad rejtinga njegove stranke razlog za zabrinutost. S obzirom da SDP već duže ne može prebaciti potporu preko 20 posto, postavilo se i pitanje rada šefa SDP-a Davora Bernardića.

- Mislim da bi mogao raditi bolje i da on snosi najveći dio odgovornosti za ovakav rejting. Zašto? Po položaju. Kad ste predsjednik stranke morate preuzeti odgovornost, analizirati razloge zašto je to tako i eventualno nešto promijeniti nešto u radu stranke ili vlastitom ponašanju. Zatvarati oči, igrati se ptice noja u takvim momentima nije dobro - poručio je Stazić. 

Rast Živog zida, navodi, da oni preuzimaju neke bitne teme, koje ljude zanimaju ili im prilazi na populistički način. 

- Takvih novih stranaka je u Hrvatskoj, u posljednje vrijeme bilo jako puno pa su propali. Sjetite se Laburista i drugih. To su sve inicijative koje kao repatica zasjaju na nebu, ali se vrlo brzo i ugase - rekao je. 

Anka Mrak Taritaš (GLAS) prokomentirala je pad HDZ-a i SDP-a te konstantan rast Živog zida. 

- Često naši građani se odlučuju biti protiv. Puno ljepše vjerovati lijepim riječima i bajkama nego vjerovati stvarnosti. Ja tako čitam rejting Živog zida - izjavila je Mrak Taritaš.       

Branimir Bunjac (Živi zid) navodi da stranka raste jer se dosljedno drže svog programa, jer nisu radili trule kompromise na lokalnoj ni nacionalnoj razini ni ušli u koaliciji s HDZ-om, SDP-om ni njihovim satelitima. Na premijerove kritike na račun Živog zida uzvraća:  

- Ako premijer misli da se treba boriti protiv Živog zida najbolje je da njegova Vlada ponudi rezultate. Neka provede program "Vjerodostojno", nek smanji PDV, osnuje Agrarnu banku, otvori 180.000 radnih mjesta, neka prestanu deložacije i sasvim sigurno će njegov rejting porasti, a naš će se smanjiti. Misliti da će on spriječiti rast Živog zida tako što će nas omalovažavati čak i na osobnoj razini, to mu je loš put - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...