Obavijesti

News

Komentari 107

Stier: Ćorić je nezadovoljan jer mu ucjene s nama neće upaliti

Stier: Ćorić je nezadovoljan jer mu ucjene s nama neće upaliti
1

Andrej Plenković poručio je prije sjednice Predsjedništva HDZ-a da žele raditi partnerstva tamo gdje im partneri mogu pridonijeti izbornim rezultatima...

VIDEO

Najviša stranačka tijela HDZ-a u ponedjeljak odlučuju s kim će i kako ta stranka surađivati na predstojećim parlamentarnim izborima, a predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poručio je prije sjednice Predsjedništva da žele raditi partnerstva tamo gdje im partneri mogu pridonijeti izbornim rezultatima.

"Naš je koncept sljedeći - želimo da na nacionalnoj razini HDZ izađe na izbore i radimo partnerstva tamo gdje nam naši partneri mogu pridonijeti. Danas će biti rasprave", kazao je Plenković novinarima prije početka sjednice Predsjedništva stranke.

Vezano uz izjave glavnog tajnika HSP AS Pere Ćorića oko suradnje s HDZ-om, Plenković je kazao da nije bilo ultimatuma, nego razgovora.

Budući politički tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier, kojeg danas treba potvrditi Središnji odbor, rekao je kako uvažavaju članove i birače HSP AS istaknuvši kako HDZ-u nije do političke trgovine.

"Ćorić je nesretan i nezadovoljan, jer vidi da mu ucjene s nama ne pale. Shvatio je da je napravio veliku pogrešku kad je pomislio da s nama može trgovati kao Stipe Gabrić Jambo s Zoranom Milanovićem, ali Andrej je drugačiji od Milanovića i on ne gradi trgovačku koaliciju", naglasio je Stier.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poručio je da "s partnerima nema ultimatuma".

Ćorić je prošli tjedan naajvio kako će, odustane li  HDZ od dogovora s njima, HSP AS isti čas raskinuti sve koalicije s HDZ-om na lokalnoj razini, a imaju ih u 12 županija.

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a, održat će se sjednica Nacionalnog vijeća, a zatim i Središnjeg odbora HDZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.