Obavijesti

Promo sadržaj

Stiglo je rješenje za baš sve Wi-Fi probleme!

Stiglo je rješenje za baš sve Wi-Fi probleme!
2

Ako živite u kući s više katova ili u velikom stanu, imate puno zidova ili su oni debeli, na Wi-Fi svakodnevno spajate velik broj gadgeta… MESHtar je taj koji bi vam sigurno mogao pomoći

U ponudu u Hrvatsku je došao MESHtar, rješenje koje bez problema popravlja Wi-Fi i u najvećim prostorima!   Ne smetaju mu zidovi, raspored prostorija u kući, stanu ili apartmanu; ne smeta velik broj spojenih mobitela, laptopa i tableta cijele obitelji, kao ni mreže od susjeda. Radi na mrežama svih telekoma, nema ugovornu obvezu i jako lako se instalira.

Ako živite u kući s više katova ili u velikom stanu, imate puno zidova ili su oni debeli, na Wi-Fi svakodnevno spajate velik broj gadgeta… MESHtar je taj koji bi vam sigurno mogao pomoći. 

Saznajte može li MESHtar spasiti i vaš Wi-Fi – ispunite brzu anketu.   

MESH je do nedavno bio rezerviran samo za velike svjetske pogone. Zahvaljujući razvoju tehnologije, sada ga može imati i za samo par minuta instalirati svatko, bez građevinskih radova te uz vrlo prihvatljivu cijenu tj. naknadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

uređaji iz MESHtar kutije se samo rasporede po prostoru pa, upareni, kreiraju stabilnu mrežu s punim Wi-Fi signalom. Pritom nije potrebno mijenjati operatora; koristite telekom koji vam je već u domu. MEShtar dolazi bez ugovorne obveze (što znači da ga bilo kad možete otkazati bez penala), a kako je Hrvatskoj predstavio Iskon, računajte i na njihovu 0-24 korisničku podršku za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć, kao i automatska ažuriranja te garanciju na uređaje.

Saznajte može li MESHtar spasiti i vaš Wi-Fi (brza anketa).

Valja spomenuti da MESHtar ima i svoju mobilnu aplikaciju, koja nudi još lepezu dodatnih mogućnosti pa ćete, primjerice, lako onemogućiti pristup internetu uređajima djece u vrijeme pisanja zadaće ili kreirati zasebnu mrežu za goste u apartmanu unutar svoje kuće.

Za kraj, pogledajte kako je atraktivna Viktorija Rađa na zabavan način opisala što sve MESHtar ustvari može:

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije