Obavijesti

News

Komentari 910

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

IZBORNA EMISIJA 24SATA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
GRMOJA ODLUČIO

Milanović već ima podršku 57 zastupnika? Grmoja: 'Nećemo ga podržati za premijera...'

Ostvarili smo dobar rezultat. Ne možemo njime biti zadovoljni s obzirom na to da je HDZ po nama ostvario uspjeh - dobio je previše mandata s obzirom na izlaznost. Očekivali smo da će ova izlaznost dovesti do slabijeg rezultata HDZ-a, ali mi smo ostali relevantna politička snaga, jedina prava antikorupcijska snaga od centra na desno, tako da u tom smislu možemo biti zadovoljni - kazao je Nikola Grmoja.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

PORUKA IZ SDP-A

Hajdaš Dončić: 'Čuo sam se s Milanovićem. Mi ćemo određeni broj mandata predati njemu...'

Potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić gostovao je u Dnevniku Nove TV. S njim je razgovarala Sabina Tandara Knezović o izborima, SDP-u i Zoranu Milanoviću

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

BOŽINOVIĆ

Božinović: 'Vladu ćemo sastaviti vrlo brzo, razgovori su u tijeku'

Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu s našim budućim partnerima - kazao je međunarodni tajnik HDZ-a Davor Božinović za Novu TV. Nije htio reći tko će biti partneri, kao ni je li među njima Domovinski pokret. Dodao je da će s Domovinskim pokretom će razgovarati, a nakon kontakata počinju razgovori i pregovori te da ovo sigurno nije vrijeme kada će javno voditi pregovore o sastavljanju Vlade.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

OVO SU ZASTUPNICI...

Dobre plaće, jeftin ručak i beneficije: Ovih smo 151 novih zastupnika birali za sabor...

Na parlamentarnim izborima izabran je novi 151 zastupnik. Uskoro bi trebali sjesti u klupe, ali tamo se, naravno, neće naći svi. Neki su osvojili mandate, ali ne planiraju biti dio Sabora. Dio gradonačelnika, neki europarlamentarci, a i oni koji će poslati ministri obnašat će te funkcije, a u parlament poslati svoje zamjene.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

OGLASIO SE PENAVA

Penava: 'Još nisam razgovarao s Milanovićem ili Plenkovićem, ali znamo s kime nećemo...'

Predsjednik Domovinski pokret Ivan Penava gostovao je u RTL Danas te otkrio da se nije čuo sa Zoranom Milanovićem, Andrejem Plenkovićem ili Peđom Grbinom. Na parlamentarnim izborima DP je osvojio 14 mandata te je iza HDZ-a i SDP-ove koalicije treća opcija po broju zastupnika u Saboru.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 910