Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Što biste 'JELI'? Gavrilović, naravno!

Što biste 'JELI'? Gavrilović, naravno!
1

Gavrilović više od tri stoljeća uspješno pogađa misli generacija gurmana. Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi

VIDEO

Pridružite se i vi 'JELI' ekipi od 10. svibnja do 23. lipnja uz brojna iznenađenja diljem Hrvatske. 
Zagreb, 10. svibnja 2019. – Dugo se poznajemo i naučili smo što volite. Neki bi ‘JELI’ nakon napornog dana, neki bi ‘JELI’ u posebnim trenucima, a neki bi ‘JELI’ uvijek. Bez obzira na to u kojem se opisu pronalazite, Gavrilović ima provjereno dobar izbor – novi brend ‘JELI’ koji obuhvaća hrenovke i parizere od svinjetine i piletine koji su stvoreni da biste ih ‘JELI’ u svakom trenutku.

‘Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli kampanju ‘JELI’ koja u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci, odnosno u hladnjaku. Među njima su i naši poznati gurmani Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi ljubitelji Gavrilovića koji će, u sklopu kampanje od Zagreba, Rijeke do Splita, prirediti pravi gastro doživljaj uz posebno iznenađenje koje za sada držimo u tajnosti', izjavio je Trpimir Lovreković, Direktor Marketinga Gavrilovića. 

A kako biste u rekordnom roku pronašli ‘JELI’ hrenovke i parizere na policama trgovina, Gavrilović ih je ‘odjenuo’ u različita pakiranja. Tamna nijansa narančaste za one koji daju prednost asortimanu od svinjetine, a svjetlija nijansa za ljubitelje piletine. 

Još se pitate što biste ‘JELI’? Nema nedoumice. Gavrilović, naravno! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve