Obavijesti

News

Komentari 301

Što govore dlanovi kandidata? 'Kolinda pobjeđuje, Zoki odlazi'

Što govore dlanovi kandidata?  'Kolinda pobjeđuje, Zoki odlazi'
2

Hiromantičarka i vidovnjakinja navodi kako će glasovi koje je u prvom krugu osvojio trećeplasirani Miroslav Škoro, 5. siječnja iduće godine otići upravo aktualnoj predsjednici

VIDEO

Nakon prvog kruga počela je utrka dvoje kandidata za svaki glas kako bi osigurali petogodišnji mandat na Pantovčaku. Zanimalo nas je što stručnjaci mogu iščitati iz linija njihovih dlanova.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Pokretanje videa...

Video vijesti, umrlo 6 migranata, kolinda i milanović po dlanu i nogalo i bandić koji je nervozan 00:59


- Kolinda Grabar Kitarović i dalje će biti predsjednica - prvo je što je izustila vidovnjakinja, hiromantičarka i astrologinja Mirela Marković nakon što je pogledala fotografije dlanova Zorana Milanovića i aktualne predsjednice. Iako je iz prvog kruga izašao kao pobjednik, ako je suditi prema najstarijoj vještini proricanja, Milanovićev sretan niz neće se nastaviti.


- Milanović voli zapovijedati, ima naređivački ton, ali nema osobine vođe i poslije će se povući iz politike - napominje Marković. 
Hiromantija je vještina kojom se pomoću linija dlanova mogu iščitati čovjekov karakter i sposobnosti, a Marković nastavlja: 


- On je otvoren, ima talenta za pisanje. Rječit je, ali i užasno tvrdoglav te mali lukavac. Napominje da će Milanović živjeti dulje od 90 godina. Iz njegova dlana iščitala je da ga čekaju brojna putovanja.

Škorini glasovi idu Kolindi, Milanović neka pazi na srce 

Hiromantičarka i vidovnjakinja navodi kako će glasovi koje je u prvom krugu osvojio trećeplasirani Miroslav Škoro, 5. siječnja iduće godine otići upravo aktualnoj predsjednici. Ona može računati na glasove dijaspore i to je put kojim će doći do pobjede i drugog mandata na Pantovčaku. Kad je u pitanju zdravstveni aspekt, Marković zaključuje kako su kod predsjedničkog kandidata ljevice vidljive nesanice, a trebao bi pripaziti i na srce.

Iz dlana njegove protukandidatkinje u drugom krugu Marković iščitava kako Grabar Kitarović ima smisla za organiziranje, a vidi joj se i život u inozemstvu.

Plenković: Probat ćemo naći formulu za Kolindinu pobjedu
Plenković: Probat ćemo naći formulu za Kolindinu pobjedu


- Kao osoba je zatvorena, ali je jako darežljiva. Ima naglašenu blagu intuiciju, ali i osobine vođe - kaže Marković gledajući fotografije dlana HDZ-ove kandidatkinje. 
Dlanovi Grabar Kitarović pokazuju da voli putovanja, a u sljedećem razdoblju, ističe Marković, može ih očekivati još više. I za aktualnu predsjednicu Marković se kratko osvrnula na zdravstvenu situaciju. 


- Što se tiče zdravlja, mora paziti na želudac, reproduktivne organe, ali i grlo te štitnjaču - nizala je Mirela Marković. 
Svoju analizu zaključila je time kako će Grabar Kitarović raditi do duboke starosti. Napomenula je i kako je pitanje bi li Grabar Kitarović pobijedila u drugom krugu predsjedničkih izbora da joj se s druge strane kao izazivač nalazi Miroslav Škoro.

'Ovo je Škorina pobjeda' 

Miroslav Škoro je čovjek oko kojega se možemo okupiti te srušiti duopol HDZ-a i SDP-a.

To je glavna poruka iz stožera Miroslava Škore dan poslije. Prvi test je platforma Suverenista prošla na EU izborima, kad su osvojili 91.500 glasova, a sad je Škoro dobio 465.000 glasova, uz dodatnu podršku Mosta, Zlatka Hasanbegovića i istaknutih desnih pojedinaca. Mogu li ostati ujedinjeni i hoće li Škoro održati svoju riječ da ih neće ostaviti, nego idu na parlamentarne izbore? Nikola Grmoja iz Mosta kaže da velike koalicije neće biti jer na desnici ima “Trabanata koji rade za HDZ”. Ali su otvoreni za suradnju.

- Ovo je Škorina pobjeda i on mora donijeti odluku. HDZ i SDP su došli do maksimuma te se otvara prostor za velike promjene na izborima u rujnu - kaže Grmoja.

Mate Mijić, Škorin strateg, kaže da će Škoro poslati poruku biračima što uraditi u drugom krugu, ali da mu prvo treba odmora.

Culej dok kolje prase: 'Napravit ću sve da Milanović ne pobijedi'
Culej dok kolje prase: 'Napravit ću sve da Milanović ne pobijedi'

Mislav Kolakušić, koji je bio četvrti po broju glasova, odustao je od borbe i neće sudjelovati na parlamentarnim izborima.

- Iskreno vjerujem da će za nekoliko godina doći vrijeme u kojem će građani zazivati promjene - rekao je Kolakušić.

Upravo na to se referirao i peti kandidat - Dario Juričan. U razgovoru uživo u studiju 24sata rekao je da on nastavlja borbu protiv Milana Bandića.

- A svoj politički kapital ću iskoristiti da se uhljebim u Bruxellesu kao Ivan Sinčić i Duce (Kolakušić, op.a) - rekao je sarkastično Juričan.

Susjedi: Kolinda je 'razvalila' u Srbiji, a u BiH 'izdominirala'
Susjedi: Kolinda je 'razvalila' u Srbiji, a u BiH 'izdominirala'

On birače poziva da u drugom krugu napišu Milan Bandić na listiću i zaokruže. Sprema i niz novih akcija, od koje su jedna jumbo plakati. Cijeli razgovor pogledajte OVDJE

Politički analitičar Žarko Puhovski komentirao je političku budućnost Škore i Kolakušića.

- Škoro ima veliki politički potencijal, no nije jasno ima li političke sposobnosti za taktiziranje i nagovaranje da okupi desničare. Pitanje je i kako bi na kraj izašao s Mostom - smatra Puhovski.

Za Kolakušića kaže da je bio poput čarobnjaka iz Oza jer je bio strašan borac protiv korupcije, dok ga birači nisu vidjeli na svjetlu dana.

- Glasači su vidjeli drugorazrednu verziju Tuđmana koja ih ne privlači - zaključio je Puhovski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 301
VIDEO

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu
UOČI DRUGOG KRUGA

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu

'Poštujući građane i interes svih nacionalnih televizija koje žele organizirati debatu predsjedničkih kandidata, predlažem im - dogovorite i organizirajte zajedničku debatu', poručio je Milanović

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati
'VRIJEDE DRUGA PRAVILA'

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati

Da se i u bolnicama, pogotovo u doba digitalizacije, može organizirati i glasovati govore iskustva drugih država. Ipak, kod nas to nije bilo moguće, što govore iskustva pacijentica
Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost
ZNAKOVITE PORUKE NA FEJSU

Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost

Pobjednik prvog kruga izbora istaknuo je da nitko u Hrvatskoj ne može biti drugi i osjećati se kao građanin drugog reda, a aktualna predsjednica rekla je kako će konačna pobjeda biti pobjeda naroda