Obavijesti

Promo sadržaj

Što je Ćebasa? Spoj ćevapa i kobasice osvaja tanjure

Što je Ćebasa? Spoj ćevapa i kobasice osvaja tanjure
2

Pripremite Ćebasa snack za svoju ekipu (Ćevap + kobasa = ĆEBASA). Tehnolozi PIK Vrbovca mogu se pohvaliti kako su osmislili autohtono, originalno hrvatsko jelo

Znamo da je uvijek bilo i bit će rasprave oko toga čiji su ćevapi najbolji i koji su “pravi, originalni”, no zato oko Ćebase dvojbe nema. Tehnolozi PIK Vrbovca mogu se pohvaliti kako su osmislili autohtono, originalno hrvatsko jelo.

Ćebasa je, kako se i iz imena da zaključiti, spoj ćevapa i kobasice. Okusom više podsjeća na ćevape, a formatom i izgledom na klasičnu kobasicu. Ćebasa je zamišljena kao mesni proizvod koji se može jesti tijekom cijele godine, a svakako treba iskoristiti sezonu roštiljanja koja je već počela te iznenaditi goste i rešetku ovom jedinstvenom delicijom.

6 stvari koje trebate znati od PIK Ćebasi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1.    Ćebasa je spoj ćevapa i kobasice - Izvrstan okus ćevapa u praktičnom obliku kobasice. Više će vam "bacati" na ćevape, ali će svojim oblikom i načinom pečenja biti – kobasica.

2.    Ćebasa je originalni hrvatski proizvod - Za razliku od ćevapa, koje prisvajaju sve zemlje Balkana, kod Ćebasa misterij oko podrijetla ne postoji. Ćebasa je originalni hrvatski adut.

3.    Ćebasa je stvorena za roštilj ili tavu - Ćebasa ima optimalan omjer krtog i masnog tkiva što ju čini odličnim proizvodom za tavu ili roštilj. Kod pripreme na tavi, ne trebaju vam mast ili ulje.

4.    Ćebasa se peče brzo i lako - Pustite Ćebasu da prije pečenja dođe na sobnu temperaturu. Pečete li ju na umjerenoj vatri na roštilju ili tavi, bit će dovoljno 2 minute sa svake strane.

5.    Ćebasa se radi od svinjetine i junetine - Sočne okuse i iznimne mirise Ćebasi daje pažljivo odmjerena mješavina junećeg i svinjskog mesa te prirodni začini. Osvojit će vas na prvi griz.

6.    Ćebasa odlično prija uz sve dodatke - Isprobajte Ćebasu s povrćem, uz ajvar, kajmak, kečap, senf… Sve što i inače idealno prija uz ćevape i kobase, sljubit će se i s Ćebasom.

Napravite odlične Ćebasa snackove

Uz klasičnu pripremu na roštilju te serviranje u lepinji ili s pečenim krumpirom, Ćebasa pečena na tavi odlično prija i uz sezonske namirnice. No ukoliko želite pripremiti nešto novo i drugačije, svakako isporbajte Ćebasa snack, idealne sočne zalogaje za vesela druženja. Sve što trebate napraviti je narezati Ćebasu i umočiti ju u gusto tijesto pa popržiti na dubokom ulju. Super je što ovo jelo odlično funkcionira i kad je toplo i kad je hladno. Potražite detaljnije upute kako napraviti Ćebasa snack.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj