Obavijesti

Promo sadržaj

Što je PauzaGo i što nam novo nudi?

Što je PauzaGo i što nam novo nudi?
3

Pauza.hr, svima nam poznati servis za online naručivanje hrane, nedavno nam je predstavila i svoju novu uslugu - vlastitu dostavu

Dobre vijesti za Pauzine korisnike jer će ih hranom uveseljavati restorani iz kojih do sada nisu imali priliku naručiti. Kako? Tako što će upravo ti restorani imati na usluzi Pauzine dostavljače koje ćemo od sada nadalje znati pod nazivom PauzaGO. Zato, ako ste vidjeli ekipu u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji kako biciklira po gradu, znajte da su na važnoj misiji. Jer se hrana neće dostaviti same od sebe : ) 

Usluga je za sada dostupna u centru Zagreba, a postupno će se povećavati zona dostave kao i broj restorana koji tu uslugu nude. Na Pauzinoj aplikaciji i stranici ti su restorani označeni malom ikonicom rakete, a lako ih je naći i pod filterom PauzaGO koji pokazuje samo restorane s tom uslugom. 

Što to znači za sve nas koji redovito naručujemo preko Pauze?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1.    Naručujemo preko istog poznatog sučelja, samo što sad imamo još veći izbor restorana, veći izbor hrane, ali i posebne ponude! 
2.    PauzaGO ima potpuno besplatnu dostavu! 
3.    Ne postoji minimalan iznos narudžbe! Želite pomfrit? PauzaGO ga dostavlja!
4.    Omiljena pohana piletina iz restorana KFC sada nam je dostupna za dostavu, a uz njihove slasne košare dolazi i GRATIS Pepsi limeta 0,33l! Ova posebna ponuda dostupna nam je samo preko PauzaGO i to u restoranima KFC Črnomerec, KFC Siget i KFC Zapruđe. Možete ih pronaći na webu ili aplikaciji Pauza.hr.

Dostavljači PauzeGO pomno se biraju kako bismo se mogli pouzdati u PauzaGO vozače, a tu je i Pauzina super služba za korisnike, koja već više od 10 godina pomaže svima nama gladnima ako hrana zapne na putu. Dodatno, program kojim se koristi PauzaGO napravljen je po posebnom algoritmu koji omogućuje najtočniju procjenu za najbržu dostavu, a s takvim sustavom, vozačima i službom za korisnike sigurniji smo i da će hrana naći najbrži put do nas. 

Na kraju ne zaboravite, možete ocijeniti restorane već poznatim načinom ocjenjivanja od 1 do 5 i ostaviti komentar, baš kao i za svaki drugi restoran na Pauzi. 

Dakle, dobra i pouzdana Pauza samo s još više restorana i još većom ponudom hrane! Igre gladi mogu početi.

Više o Pauzi.hr
Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu, a svoje poslovanje nedavno je proširila i na druge veće gradove u Hrvatskoj. Pauza je pokrenuta kao start-up projekt, a 2015. postala je dio svjetske grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u više od 40 zemalja svijeta: od Malezije i Indije do Mađarske i Hrvatske. Pauzu možete posjetiti na www.pauza.hr, aplikaciji i Facebook ili Instagram stranici. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj