Obavijesti

Promo sadržaj

Što kriju brze pozajmice s 0 kn troškova Ferratum banke?

Što kriju brze pozajmice s 0 kn troškova Ferratum banke?
1

Ovakav kredit skrojen je baš po Vašoj mjeri? Je ako Vam treba hitna i brza pozajmica kako biste u kratko vrijeme mogli riješiti svoje financijske probleme

Ferratum banka svojim klijentima nudi najpovoljnije brze pozajmice – one s 0 kn bankovnih naknada i s rokom otplate do 30 dana. Ovakav kredit skrojen je baš po Vašoj mjeri? Je ako Vam treba hitna i brza pozajmica kako biste u kratko vrijeme mogli riješiti svoje financijske probleme. Bilo da ste novi korisnik Ferratum banke ili postojeći klijent, ne propsutite odlične ponude kreditiranja!

Nikad lakše do 4 000 kn

Za sve nove korisnike Ferratum banke u tijeku je jedinstvena akcija „Posudi 4000 – vrati 4 000!“ koju možete ostvariti prema uvjetima promotivne ponude. Brzu pozajmicu možete dobiti u samo nekoliko klikova mišem, za što čak ne morate ni odlaziti u banku!

Sve što trebate učini je na naslovnici Ferratum banke odabrati iznos brze pozajmice i vrijeme njene otplate. Sljedeći korak je unijeti osobne podatke i poslati ih na procjenu kreditne sposobnosti. Najbrži način da to učinite je automatiziranim sustavom Instantor, putem kojeg će odobrenje Vašeg kredita biti brže. Uploadajte obostranu fotografiju osobne iskaznice i fotografiju Vašeg lica uz osobnu iskaznicu.

Korisnička podrška će Vam javiti je li kredit odobren. Nakon toga će Vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i  s potvrdom o Jamstvu šaljete natrag banci i to emailom, WhatsAppom ili faxom. 

Već za 15 minuta brze pozajmice mogu biti odobrene, a novac poslan na Vaš račun!

30% popusta na bankovnu naknadu

U ovim akcijama nisu zaboravili ni na već postojeće klijente! Njima nude aktualnu ponudu od čak 30% popusta na bankovnu naknadu. Tako i vjernim korisnicima neće biti olakšano samo dizanje brzih pozajmica, već i njegovo vraćanje.

Ako se pitate što se krije iza ovako primamljivih ponuda, odgovor je ništa; ništa osim težnje da zadovoljimo potrebe svojih postojećih klijenata i želje da privučemo nove! Zadovoljni korisnici jedini su način za ostvarenje dobrog poslovanja, stoga je njihova misija učiniti upravo to. Pogledajte primamljive ponude Ferratum banke i neka Vaša briga oko financija postane prošlost!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj