Obavijesti

Promo sadržaj

Što se dogodi kada spas potražite u gotovinskom kreditu

Što se dogodi kada spas potražite u gotovinskom kreditu
2

Mislite li da je podizanje gotovinskog kredita medalja s dvije strane?

Ako to učinite, s jedne strane vas čeka dugoročno vraćanje novca s tolikim kamatama da banci dajete duplo onoga što ste posudili, a s druge čeka vas olakšanje koje iznenadna svota podignutog novca donosi vašem budžetu. Što bi bilo kada krediti ne bi imali svoju negativnu stranu i kada biste u njima mogli potražiti spas bez da za to plaćate visoku cijenu?

Ferratum banka nudi vam upravo to - spas u besplatnom gotovinskom kreditu koji vas neće dodatno financijski opteretiti. Posebnu pogodnost imaju novi korisnici naših usluga koji mogu podignuti besplatne kredite do 4000 kn uz 0 kuna troškova, s rokom otplate do 30 dana, dok postojeći korisnici ostvaruju pogodnost od 30% popusta na sve kredite, s rokom otplate od 30 dana. 

Brzi krediti Ferratum banke nisu samo najpovoljniji, nego su i lako dostupni. U nekoliko klikova možete ih dobiti i iz udobnosti vlastitog doma. Sve što trebate je prijaviti se putem online obrasca Ferratum banke. 

Potražite spas u besplatnim kreditima

Nakon što odaberete iznos željenog kredita i rok njegova vraćanja, unesite i svoje osobne podatke – ime, prezime, OIB, email adresu i IBAN. Treba priložiti i fotografiju osobne iskaznice, fotografiju kartice tekućeg računa i selfie s osobnom iskaznicom. Nakon slanja online prijave, provjerit će se vaši uneseni podaci, nakon čega će korisnička podrška uputiti podnositelja zahtjeva na daljnje korake. U slučaju da imate problema s prijavom ili trebate dodatne upute kako poslati zahtjev, korisnička podrška tu je za vas u svakom trenutku! 

Nakon što se provjere vaši podaci, putem emaila bit će vam dostavljen Ugovor o kreditu kojeg potpisanog, zajedno s potvrdom o Jamstvu, šaljete natrag Ferratum banci. Sve što vam preostaje je čekati da vam novac bude uplaćen!

Brze pozajmice Ferratum banke ne skrivaju nikakve prijetnje, jedino što vam nude je miran san i brzo rješenje financijske problema, a da pritom ne morate ni odlaziti u banku. Prijavite se online i zatražite potreban novac koji će na vašem računu pojaviti isti dan, bez suvišnih komplikacija. Upravo se to događa kada spas potražite u gotovinskom kreditu Ferratum banke!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve