Obavijesti

Promo sadržaj

Što svi žele, ali ne može svatko dobiti? Znate li što je to?

Što svi žele, ali ne može svatko dobiti?  Znate li što je to?
2

Svi žele... Imati dobro zdravlje? Ljubav? Biti sam svoj šef? Više slobodnog vremena? Da, sve to. Ali iza gotovo svega toga stoji novac. Svi trebamo novac

Neki manje, neki više. Nekima ga nikad nema dovoljno da zadovolje sve svoje želje, a nekima od nas ga vječno fali čak i za one najosnovnije stvari. Barem malo. I obično ga nema dovoljno baš onda kad ga trebamo više nego ikad, bilo da se otvorila prilika koja se ne propušta, ili imamo neku hitnu situaciju koju možemo riješiti samo novcem, a većina je problema baš takve prirode.

Postoji jednostavno rješenje za kratkoročne financijske probleme

To nisu situacije u kojima biste trebali podići veliki gotovinski kredit (tko diže kredit jer su čizme na rasprodaji ili je dobio velik obračun potrošnje struje?), i najčešće se odlučite obratiti poznatima za posudbu ili ćete posegnuti za skupim kreditnim karticama. 

Kartičarske kuće će vam to dobrano naplatiti, a dugove poznanicima i obitelji najčešće ne vratimo baš onda kad smo najavili i naši se odnosi naruše ili ponekad unište. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zašto ne biste izbjegli velike troškove ili uništene međuljudske odnose i obratili se onima koji su specijalizirani za rješevanje vaših novčanih potreba. I to besplatno?!

Jedinstvena kreditna ponuda na hrvatskom tržištu

Jedinstvena ponuda na hrvatskom tržištu dolazi iz Ferratum banke. Riječ je o besplatnim kreditima. To su nenamjenske gotovinske pozajmice u iznosima od 300 do 4000 kuna sa doslovno NULA kuna troškova. Rok otplate im je do 30 dana, a mogu ih realizirati novi korisnici koji zadovoljavaju uvjete ove promotivne ponude.

Informacija koja se ne zaboravlja pred blagdane

Bilo da bi vašu potrebu za dodatnim novcem mogla riješiti pozajmica do 4000 kn uz rok otplate do 30 dana, ili trebate veći iznos uz druge uvjete kreditiranja, provjerite brze zajmove Ferratum banke i oporavite stanje na svom računu, posebice pred nadolazeće blagdane. 

Netko mora kupiti sve te namirnice, poklone, ukrase ili financirati putovanja i obiteljska druženja. Ako ste ta osoba vi, sjetite se da u trenu kad shvatite da ste malo «kratki», u par klikova možete posuditi novac na ferratumbank.hr s bilo koje lokacije uz pristup internetu i imati ih na računu prije nego izađete iz trgovine.

Pitanje je samo da li ste novi ili postojeći korisnik Ferratum banke

Ovisno o tome uživat ćete u promotivnim akcijama koje je Ferratum banka pripremila za vas. Novi korisnici su u potpunosti pošteđeni ikakvih troškova i imaju pravo na pozajmicu s 0 kuna troškova, dok postojeći korisnici imaju 30% popusta na bankovnu naknadu na sve kredite s rokom otplate do 30 dana!

Svi krediti, zajmovi i pozajmice su isključivo i 100% online, stoga nećete morati gubiti vrijeme na nepotrebno čekanje i odlaske u banku, eventualno do bankomata ako vam treba gotovina. Već za 15 minuta nakon prijave, novac može biti na vašem tekućem računu. 

Kako podići besplatni kredit

Posjetite internetsku stranicu Ferratum banke i ispunite online obrazac za prijavu kredita. U njega je potrebno unijeti svoje osobne podatke te uploadati presliku fotografije tekućeg računa i osobne iskaznice te selfija s osobnom iskaznicom.

Svi koraci su izrazito jednostavni i brzi, a nakon podnošenja prijave, korisnička podrška Ferratum banke će vas uputiti u sve daljnje korake. Na vaš e-mail stići će Ugovor o kreditu, kojeg je potrebno potpisati, i uz jamstvo za kredit vratiti mailom, faxom ili WhatsApp-om nazad u banku. I to je to! Već nakon 15 minuta na vašem tekućem računu može biti svota novca koju ste zatražili putem prijave za kredit. 

Svi mi nešto želimo i nečem težimo, a Ferratum banka nam na svoj način omogućuje da svoje želje i potrebe zadovoljimo bez čekanja. 

Iskoristite posebnu ponudu Ferratum banke i provedite ovo predblagdansko vrijeme u miru, ljubavi i veselju sa svojom obitelji. Razveselite djecu, roditelje, bake i djedove ili drage prijatelje, a sve brige prepustite Ferratum banci koja će preuzeti vaše troškove i biti dobri duh blagdana.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince