Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stojanović o Mariću: Stari smo mi prijatelji, išli smo u Rusiju

None Foto: 24sata/24sata

SDP-ov Gordan Maras rekao je da je poduzetnik Stojanović dobio kredit u HBOR-u zato što ministrica Žalac sjedi u Nadzornom odboru. Ministar Marić, koji je predsjednik NO-a, s Jollyjem je navijao u Rusiji...

Poduzetnik Josip Stojanović Jolly našao se ovih dana u središtu afere zbog skupocjenog automobila uočenog u dvorištu obiteljske kuće ministrice Gabrijele Žalac. 

Stojanović je na konferenciji za novinare izjavio da će tužiti SDP-ovog Gordana Marasa koji je rekao da je Stojanović dobio kredit u HBOR-u, gdje ministrica Žalac sjedi u Nadzornom odboru. No, Maras nije spomenuo ministra financija Zdravka Marića koji je predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a, a koji je, tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, fotografiran kako euforično navija na ramenima  poduzetnika Stojanovića. 

Foto: 24sata/24sata

- Ma da, zajedno smo išli u Rusiju, mi smo stari prijatelji. On je, baš kao i ja, zaljubljenik u košarku. Jest, u trenutku euforije, skočio mi je na ramena - objašnjavao je Stojanović novinarima. 

Što se kredita u HBOR-u tiče, Stojanović kaže kako je kredit "sređivao" s tadašnjim ministrom Borisom Lalovcem koji mu je obećao srediti kredit, kojeg je naposljetku i dobio. 

- Bio je to nepovoljan kredit pa sam ga odmah i vratio - objasnio je Stojanović na konferenciji u srijedu i dodao da ga je odvjetnik upozorio da pazi što priča kada govori o ministru Mariću. 

- Ma reći ću da smo tako dobri, da mi njegovo ministarstvo nije vratilo 2,3 milijuna kuna. Trebali su nam vratiti porez na prodaju nekretnine, a neće da vrate pare. Eto koliko smo dobri - objasnio je Stojanović. 

Komentari (29)
  • Boktejebal, pa imal itko pošten u ovoj ružnoj našoj, osim nas običnih smrtnika, Ako nisi uhlje,član zločinačke organizacije,rvacki branitelj koji se borio radi para a ne radi domovine, onda si sroljo i samo možeš očekivati da iseliš iz rvacke prije nego počneš kopati po kontejnerima,..

    20. 3. 2019,   18:42
  • Šta se čudite, mafijaši su uvijek povezani. U normalnoj državi se ne može dogoditi da čovjek koji je direktno odgovoran za propast najveće firme u državi (bio je izvršni direktor Agrokora za međunarodno financiranje) nakon svega postane ministar financija.

    20. 3. 2019,   20:05
  • Pazi da ti ministrica Žalac ne skoči na ramena

    20. 3. 2019,   19:27