Obavijesti

Promo sadržaj

Story više nije isti… saznajte zašto od 13. veljače

Story više nije isti… saznajte zašto od 13. veljače
1

Prateći najnovije trendove u dizajnu i držeći se najviših profesionalnih standarda, naš kreativni tim novinara i urednika mjesecima je s velikim veseljem stvarao temelje novog Storyja

Saznajte zašto od 13. veljače kad ćemo vam predstaviti novi, potpuno redizajniran Story. Prateći najnovije trendove u dizajnu i držeći se najviših profesionalnih standarda, naš kreativni tim novinara i urednika mjesecima je s velikim veseljem stvarao temelje novog Storyja. Najmoćniji celebrity časopis nije dobio samo novo ruho, nego i potpuno nov pristup stvaranju sadržaja. Vodili smo se dugogodišnjim iskustvom, ali i srcem, napravili smo magazin kakav bismo i sami rado čitali, tjednik kakav nam je nedostajao, uz nove rubrike i više ekskluzivnog sadržaja.

Na velika se vrata tako vraćaju slavni Storyjevi modni i beauty editorijali koji će vrhunskom produkcijom i inovativnošću diktirati trendove te oduševljavati publiku. Vraćaju se i one golicave ekskluzive koje mogu snimiti samo Storyjevi paparazzi. 
Dopustite nam da vas ponovo povedemo u Story dan – idealan dan koji ćete provesti u društvu najvećih zvijezda, inspirativnih osoba, najnovijih trendova i ekskluzivnih događanja. 

Čim otvorite Story, ušli ste u Storycafé – na jutarnjoj ste kavi okruženi A listom domaćih i stranih zvijezda, prepričavate sitne novosti. Nastavljate listati i ulazite u samu bit Storyja – ručate okruženi zvijezdama, dotičete se većih tema, novih ljubavi, razvoda, trudnoća, velikih životnih prekretnica... Slijedi, naravno, šoping – uz Lifestyle istražujete nove modne i beauty trendove, a zatim idete na masažu, manikuru ili frizuru. Potom ćete popiti Cocktail i otići na izložbu ili u kazalište, a dan ćete završiti na Partyju, na crvenom tepihu ili se provoditi na najtrendi događanjima. 

Nadamo se da ćete u ovom i svakom idućem Storyju uživati jednako kao što mi uživamo stvarajući ga te da ćemo još mnoge kave, ručkove, šopinge, koktele i partyje doživjeti zajedno. 

Potražite novi Story od 13. veljače na svim prodajnim mjestima.

#noStorynoglory

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.