Obavijesti

News

Komentari 121

Brzi i žestoki: Kroz Hrvatsku u 'pilama' jurili čak 250 na sat!

Brzi i žestoki: Kroz Hrvatsku u 'pilama' jurili čak 250 na sat!
2

Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od 3000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske, objavila je policija

VIDEO

Prometna policija PU vukovarsko-srijemske u utorak je zaustavila tri sportska auta koja su vozila značajno brže od dopuštenog oko 13 sati na auto-cesti Zagreb-Lipovac, na području općine Bošnjaci.

Day 2 recap. Zagreb - Belgrade. One of the many highlights was the police escort into the city of Belgrade. What a day!!! Next stop Budapest tomorrow. 🙌 📸 @tomstrojnik

Posted by ONELIFE RALLY on Monday, July 2, 2018

Državljanin Norveške (38) upravljao je Lamborghinijem, rumunjskih registarskih oznaka, brzinom od 247,5 km/h; 40-godišnji državljanin Njemačke upravljao je osobnim vozilom BMW njemačkih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 221 km/h dok je 40-godišnja državljanka Rumunjske upravljala osobnim vozilom Lamborghini rumunjskih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 246 km/h.

Pokretanje videa...

01:42

Nešto kasnije, oko 15 sati, također na dionici auto-ceste na području općine Bošnjaci, zaustavljen je i osobni automobil Porsche makedonskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Makedonije. Zatečen je kako se kreće brzinom od 221 km/h.

- Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske - objavila je policija.

Vozači su članovi OneLife Rallyja, sedmodnevne vožnje kroz živopisne krajolike, a ove godine idu od Venecije do grada Mamaia u Rumunjskoj, pa su prošli kroz Hrvatsku i Srbiju gdje su platili kazne za prebrzu vožnju.

OneLife Rally prvo izdanje imao je prošle godine, a cilj je putovanje kroz prekrasne krajolike jugoistočne Europe. Ovogodišnja tura vodi sudionike kroz Italiju, Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku i Rumunjsku. Glavni grad Hrvatske ističu kao glavnu točku putovanja, a sve je u znaku luksuza. U vožnji sudjeluje 100 vozača u 50 auta, a namjeravaju prijeći 2300 kilometara u sedam dana. Na službenoj stranici je istaknuto i kako nema ograničenja brzine.

 

Guess what happened here...... 🤫 @soul_acr 📸 @thejourneygraph

A post shared by ONELIFE RALLY (@oneliferally) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava