Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strašna tragedija: Dječak (2) gurnuo majku u okno dizala?

None Foto: Screenshot/YouTube

Kina: Ako dječak tvrdi da je gurnuo majku morat ćemo to prihvatiti. Nećemo podizati nikakve optužnice. Ovo je očito bio nesretni slučaj, rekli su u policiji

Kineskinja Xie Hong Feng (45) poginula je nakon pada u otvoreno okno dizala. Žena je navodno pala jer ju je preko ruba gurnuo sin (2), piše Mirror. 

Domar Yang Shao rekao je kako je žena iznosila smeće, ali su joj ispali ključevi u prostoru između dizala i petog kata. Tražila je domara da joj pomogne. On je ručno podigao dizalo za jedan kat i ostavio vrata lifta otvorena kako bi žena pokušala dohvatiti ključeve. 

- Kada sam otišao do njezinog kata, žene nije bilo. Vidio sam samo njezinog sina kojeg sam pitao gdje mu je mama. Rekao mi je da ju je gurnuo. Pogledao sam preko ruba i vidio tijelo - rekao je Shao. 

Pozvao je policiju. Policija kaže kako ne mogu znati što se točno dogodilo jer se nadzorna kamera na tom katu nalazi samo u dizalu. 

- Ali ako dječak tvrdi da ju je gurnuo morat ćemo to prihvatiti. Nećemo podizati nikakve optužnice. Ovo je očito bio nesretni slučaj - rekli su u policiji. 

<div> <iframe width="504" height="321" src="https://www.youtube.com/embed/uvY3pulXFhM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> </div>
Komentari (28)
  • 1) Tu ima malo nelogičnosti, ako pokušala dohvatiti ključeve rukama, onda to sigurno nije radila čučeći ili klečeći, već je legla na pod i pokušala dohvatiti ključeve, a djete od 2 godine nema snage odraslu osobu podići i gurnuti u okno. 2) domar je to trebao napraviti 3) ako je domar podignuo lift kat iznad da žena dohvati ključeve, onda to nije neka visina cca 1/2 metra.... Ako je sve to i istina, djete nije ništa krivo, vjerojatno se je htjelo igrati pa je skočio na nju, to je djete koje ne zna ništa. Siroto djete, tko zna kako su otac i rodbina reagirali, kakvu traumu će imati cijeli život zbog toga... Strašno. Žao mi je majke, ali djeteta još više. Pred njim je cijeli život, ali kakav?! Hm.

    23. 4. 2015,   11:54
  • meni je sumnjiv domar,više nego dječak od 2 godine!zašto nije pomogao u krajnjem slučaju ženi da dohvati ključeve?puno pitanja,a djete od 2 godine zna šta je napravilo?ma kako da ne!

    23. 4. 2015,   12:09
  • to ju je gurnuo domar

    23. 4. 2015,   10:59