Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strašni detalji ubojstva mlade Lane: U rijeku je bačena živa

None Foto: Dnevni avaz

Obdukcijski nalaz je pokazao da je djevojka brutalno pretučena tupim tvrdim predmetom, a potvrđeni su i tragovi davljenja. Djevojka je bila još živa kada je ubojica bacio u rijeku

Istražitelji u BiH već 18 dana neprekidno rade na slučaju ubojstva Lane Bijedić (19) iz Mostara. Mrtvo tijelo djevojke pronađeno je u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog, ispod vijadukta autoputa A1 koja vodi prema Bijači. 

Na tom mjestu nije pronađen nijedan trag krvi, iako je Lana zadobila više udaraca, kako je to pokazala i obdukcija. Tokom dana istražitelji su na stolu imali obdukcijski nalaz, koji je pokazao da je djevojka brutalno pretučena tupim tvrdim predmetom, a potvrđeni su i tragovi davljenja.

Djevojka je bila još živa kada je ubojica bacio u rijeku.

Ekipa Avaza je ponovo posjetila Studence i pronašla mjesto na kojem je Lana pronađena mrtva. Tijelo je uočio ribar koji tu svaku večer lovi ribe. Tijelo je bilo na dubini od jednog metra. Licem je bila okrenuta prema vodi dok joj je preko glave bila navučena kapuljača.

CURE DETALJI UBOJSTVA U BIH Lani pronašli vodu u plućima, a mobitel poslali na vještačenje...

Tužitelji i dalje traže mjesto na kojem je Lana ubijena. Među sumnjivim mjestima je kupalište Božjak, na kojem je Lana često bila tijekom ljeta s prijateljicama i majkom Ninom.

MISTERIJ SMRTI LANE BIJEDIĆ Snimke s kamere: Šetala 6 km po šumi, a napisala i oporuku
Analiziraju se i snimke brojnih objekata kako bi se utvrdilo točno kretanje djevojke. 

 

Komentari (24)
  • I onda se nađe pametnjakovića koji se razgalame i na spomen kamera! Da ih barem ima na svakom koraku! Normalan čovjek prođe i nije ga za njih briga, ali zato nenormalni trebaju dobro razmisliti, ako takvi uopće imaju čime misliti...

    25. 10. 2019,   09:10
  • Dok reklamirati likove poput Srđana Mlađana tajne će se stvari događati. Dragi novinari kao što je on takvima mjesta nema u javnom prostoru. Ako ćete me za ovo blokirati ili mi dati žuti karton bar razmislite što vam govorim. Monstruma nema mjesta u javnosti postoje zakoni koji to rješavaju u tišini.

    25. 10. 2019,   09:07
  • U ovoj prici mi je najcudnija mama koja je dala da se kcer kremira, i onda razgulila u Beograd. Ostavila nekakav status od kilometar na fb i to je to. NJu dobro ispitati prvo.

    25. 10. 2019,   10:21