Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava kod Bosanske Gradiške: Puncu je zabio sjekiru u glavu

Prognoze su jako loše i pitanje je hoće li se njegovo zdravstveno stanje popraviti, ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo krajnji ishod koji je krajnje neizvjestan, kažu u bolnici u Banja Luci

Muškaraca G.M. iz Banja Luke policajci su uhitili u srijedu oko 22.15 sati i tereti ga se za pokušaj ubojstvo ženinog oca, svoga punca.

Naime, kako doznajemo pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška uhitili su ga jer je u mjestu Laminci kod Gradiške, sjekirom udario u glavu muškarca.

U priopćenju policije stoji da je unesrećenom muškarcu pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Gradiška, ali zbog teškog zdravstvenog stanja prevezli su ga u Univerzitetski klinički centar Banja Luka, gdje se liječnici i dalje bore za njegov život.

Neslužbeno doznajemo da je tijekom verbalne svađe njega i punca, zet uzeo sjekiru i oštricu mu zabio u glavu. Nesretni muškarac je trenutno na odjelu intenzivnog liječenja i priključen je na uređaje za disanje.

- Prognoze su jako loše i pitanje je hoće li se njegovo zdravstveno stanje popraviti, ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo krajnji ishod koji je krajnje neizvjestan - rekli su u UKC Banja Luka. 

Komentari (3)
  • Verbalne svađe njega i punca,zet uzeo sjekiru ....a di je završio ,,njega,,

    22. 8. 2019,   13:57
  • Reklamacija za ženu 😅

    22. 8. 2019,   13:16
  • Znači treba kupovati već iscjepana drva...

    22. 8. 2019,   12:37