Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u BiH: Otac je priznao ubojstvo svoje bebe zbog plača

Ovo užasno djelo dogodilo se još 24. ožujka, a dijete je preminulo početkom travnja. Mještani Bratunca su u šoku te nisu htjeli komentirati ovaj monstruozan čin

Muškarac (28) iz Bratunca u istočnom dijelu Bosne i Hercegovine priznao je da je ubio vlastito dijete, doznale su Nezavisne novine. Iznerviran plačem petomjesečne bebe, on ju je bacio na krevet, a ono je od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici.

Ovo užasno djelo dogodilo se još 24. ožujka, a dijete je preminulo početkom travnja. Mještani Bratunca su u šoku te nisu htjeli komentirati ovaj monstruozan čin njihova mladog sugrađanina.      

Uhićeni muškarac je nakon kriminalističke obrade u policiji predan okružnom tužitelju koji je zatražio određivanje jednomjesečnog pritvora.

Unatoč naporima liječnika beba je usljed težine ozljeda umrla u Kliničkom centru Tuzla kamo je prebačena nakon što joj je prva pomoć ukazana u Bratuncu i Zvorniku.

Komentari (24)
  • Uh koliko mi je puta beba "digla živce" stalnim plakanjem. Žena cijeli dan sa njime, a ja na poslu. Po noći dijete počne plakati, a ja ga lijepo uzmem i ostavim ženu da spava i odem sa njime u drugu sobu da ga uspavam. Ona ga jadna od umora nije ni čula.

    17. 4. 2019,   17:50
  • Da je moj ja bi mu bila i sudac i porota i krvnik!

    17. 4. 2019,   17:41
  • Uh zena i ja nismo spavali prvu godinu vise od 2-3 sata dnevno. Blizanci☺☺☺☺. Bome covjeka nekad na rub zivaca dovede stalni nocni plač. A naši su bili totalni placljivci. Samo jednom me dovelo do tog da sam u 2 u noći reko, ženo odem se provozati van jer cu puknut. Vratim se za pol sata, a njih troje spavaju. Hehe reko sunce vam ..bem. Da, bilo nam je teško, al se izdrzi. A ovo sto je ovaj napravio nikad mi nece bit jasno kako to itko može.

    17. 4. 2019,   19:50