Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Sl. Brodu: Masakrirao je štence i bacio ih u kontejner

None Foto: Udruga Victus 4

Jedinog preživjelog psića preuzeli su volonteri Udruge Victus. Maleni ima razbijenu glavu i ne zna se hoće li preživjeti. Radi se o crnim štencima nedefinirane pasmine

Nepoznata je osoba u petak u Slavonskom Brodu ubacila u gradski kontejner na 'buvljaku' stari putni kofer i u njemu pet crnih mrtvih štenaca. Svi do jednog bili su izmasakrirani, probijene ili razbijene glave. Samo jedan je ostao živ pa je satima cvilio toliko da su to čuli stanari obližnjih zgrada i odlučili provjeriti što se događa. 

- Zapravo se čini kao da to, Bože sačuvaj, plače dijete. To nije bio uobičajeni pseći glas. Shvatili smo da dolazi iz kontejnera, iz odbačenog putnog kofera u kojemu je bilo svakakvog smeća i nekakvih pilećih nogica - kažu Brođani koji su otkrili mrtve psiće. 

Jedinog preživjelog preuzeli su volonteri Udruge Victus. Maleni isto tako ima razbijenu glavu i ne zna se hoće li preživjeti. Radi se o crnim štencima nedefinirane pasmine koji su bili stari manje od tjedan dana

Udruga Victus pozvala je građane da dojave sve što znaju o osobi koja je pse odbacila u kontejner kako bi podigli prijavu protiv te osobe.

Komentari (424)
  • Eto kakvi ljudi žive u ljepoj našoj. Na jednom portalu pas spasi život vlasniku, a odma sutradan drugi nečovjek ubije štence i baci ih u kontejner. Sami o sebi djelima govorimo više od riječi.

    3. 5. 2014,   13:27
  • Dobro,da li je moguće da postoji ovakav monstrum i normalno živi među nama i da nema nikakve naznake za teški psihički poremećaj,da nitko ne primjećuje išta?!?

    3. 5. 2014,   13:39
  • odmah me izvolite blokirat al ja bi isto to napravio tom monstrumu jadni psi a tog monstruma treba pod hitno u zatvor , lišit ga slobod e

    3. 5. 2014,   13:29