Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Slavonskom Brodu: Pozvali je u auto, pa je ubili?

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Neslužbeno doznajemo da je ubijena nesretna žena (47) iz okolice Slavonskog Broda te je nestala 18. studenog. Za njezino ubojstvo zasad sumnjiče 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu u subotu su ispitali ženu (60) i muškarca (62) zbog sumnje da su zajedno ubili ženu (47).

- Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak. Oba okrivljenika su se zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđen način usmrtili oštećenicu - napisali su jako šturo i općenito iz tužiteljstva.

Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

- To je ono što mogu reći u ovom trenutku, jer istražne radnje su još u tijeku - rekla je za 24sata u nedjelju Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica u Slavonskom Brodu.

Neslužbeno doznajemo da je ubijena nesretna žena iz okolice Slavonskog Broda koja je nestala 18. studenog. Zadnji put su je vidjeli oko 17 sati u slavonskobrodskoj Štamparovoj ulici i nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Komentari (168)
  • Za jednu zemlju od samo 3,5 milijuna stanovnika imamo stvarno veeeliki raspon kriminalaca i psihopata...😨😨

    24. 11. 2019,   12:00
  • Ne trebaju nama Sirijci, imamo dovoljno svojih.

    24. 11. 2019,   11:53
  • Ima tu nešto više u cijeloj priči. Nisu to bile njoj nepoznate osobe rekao bi

    24. 11. 2019,   12:21