Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Splitu! Pješakinja je poginula, jedan teško ozlijeđen

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL 7

Dva automobila sudarila su se u Splitu, potvrdila nam je policija. Prema neslužbenim informacijama, jedan auto je prošao kroz crveno, sudario se s drugim i pritom oborio muškarca i ženu

Splitska policija izvijestila je da je u utorak oko 21 sat u Splitu, na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata, automobil oborio pješakinju koja je poginula.

U nesreći je još jedan čovjek teško ozlijeđen i s ozljedama opasnim po život prevezli su ga u bolnicu. Dva automobila sudarila su se na jednom od najprometnijih raskrižja u Splitu, a prema neslužbenim informacijama, jedan od vozača prošao je kroz crveno, sudario se s drugim automobilom i pritom oborio muškarca i ženu.

Podsjećamo, u srpnju ove godine u sličnoj je nesreći smrtno stradala pješakinja u Vukovatrskoj ulici u Splitu, također nakon što je jedan auto prošao kroz crveno.

Prije nekoliko mjeseci pijana vozačica također je prošla kroz crveno svjetlo i usmrtila djevojku u Poljičkoj ulici.

Komentari (142)
  • meni su dobri oni semfori u dujmovači sta broje sekunde.i tu vidiš koliko ti traje zeleno i nema onog opiči po gasu valjda me neće uvatit crveno ,ko će sad kočit

    13. 8. 2019,   22:33
  • Možda da umjesto 30 iljada kuna kazne se zamijene za 3 godine bezuvjetnog zatvora i trajnog oduzimanja vozila

    13. 8. 2019,   22:22
  • Ovo vise nije normalno u Splitu. Svakodnevno vidim kako se juri preko crvenoga i zutog. Zalete se 100 preko semafora. Zatvorske kazne za prolazak kroz crveno i kamere na semaforima!

    13. 8. 2019,   22:18