Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravična nesreća u Splitu: U sudaru je poginula pješakinja

None Foto: Dalmacija Danas 8

Na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice u Splitu oko 16 sati sudarila su se četiri osobna automobila. Uslijed sudara stradala je pješakinja koja je u splitskoj bolnici preminula od posljedica nesreće...

Na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice u Splitu u nedjelju u poslijepodnevnim satima u sudaru ozlijeđeno je više ljudi. Jedna pješakinja je preminula, javlja policija.

U nesreći su sudjelovala četiri vozila. Jedna pješakinja je poginula,a jedna je ozlijeđena. Još uvijek traje policijski očevid.

Prema neslužbenim informacijama, jedan od automobila prošao je kroz crveno svijetlo velikom brzinom. S lijeve strane je drugi automobil prošao velikom brzinom kroz zeleno svijetlo da bi nakon toga jedan od njih udario u još dva auta, autobusnu stanicu i dvije pješakinje. Jedna pješakinja je nažalost preminula u splitskoj bolnici. Na mjestu događaja su stravične scene.

Cestari posipaju pijeskom zemljom tragove krvi na autobusnoj stanici u Vukovarskoj ulici, a i okolnji parkirani automobili prepuni su krvi. Peugeot plave boje potpuno je smrskan. Sivi Peugeot također je jako oštećen, kao i Škoda koja je sudjelovala u nesreći.

 

Komentari (54)
  • Splićani i svi ostali vozači , smirite se već jednom! Stvarno više. Prestanite voziti kroz crveno, prestanite se ponašati kao da ste sami na cesti, počnite više stajati na zebri! 50 je ograničenje. Gledajte oko sebe, više mi je pun kufer ovakvih vijesti!!!!

    7. 7. 2019,   17:34
  • Uzas ni kriva ni duzna😭neka ti je laka zemlja

    7. 7. 2019,   17:47
  • Hrvatski vozači su najgori na svijetu.

    7. 7. 2019,   17:52