Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravična prometna u Resniku: 'Motor mu je završio u krilu...'

None Foto: Pozega.eu 7

U prometnoj nesreći u Resniku u nedjelju navečer teško je ozlijeđen mladić. Slupao je automobil i iz istoga su ga morali izvlačiti vatrogasci...

Mladić u ranim dvadesetim godinama teško je ozlijeđen u nedjelju navečer u prometnoj nesreći u Resniku pored Pleternice. U požešku ga je bolnicu odvezla hitna pomoć, piše pozega.eu.

Automobil je smrskao do nespoznatljivosti, a iz istoga su ga izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije. Do dolaska liječničkog tima unesrećenom je priskočila u pomoć mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća.

Foto: Pozega.eu

- Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta mu je doslovno završio u krilu - pričaju mještani za Požega Portal. Svjedoci pričaju da je automobil od udarca poletio metrima u zrak.

Foto: Pozega.eu

- Probudio me strašan udarac. Iskočila sam iz kreveta i izišla iz kuće, imala sam što i vidjeti. Smrskani automobil. Odmah smo zvali vatrogasce koji su jako brzo došli. Za njima je odmah došla i hitna pomoć. To je strašno što se desilo - rekla je druga mještanka.

Očevidom će biti utvrđen točan uzrok nesreće.

 

Komentari (63)
  • sudeći po tome kako auto izgleda, mislim da se dečko vozio po ograničenju, možda čak i malo sporije.

    16. 9. 2019,   00:15
  • Ljudi moji, prosli vikend sam se vratila iz Hr sa godisnjeg i kazem samo jedno: i ne gine se kako se u Hr vozi.. prometna kultura ne postoji, mojom ravnom ulicom projure 120, 150 pa cak i brze.. neke ne uspijem ni vidjeti vec samo cujem "bzz".. u 2 tjedna 5 zgazenih vjeverica, nekoliko jezeva, 2 jazavca i 3 srne.. neka, nije mi zao niti jednog takvog m@nijaka i bud@letine, zalim samo one sto stradavaju ni krivi ni duzni.

    16. 9. 2019,   06:16
  • Kako izletio iz auta 10ak metara a vatrogasci ga izvlačili iz auta? A ovo vađenje jezika " da se osoba" koja je bdw bila pri svijesti ne uguši neću ni komentirati....samo ću reći da je to jedna od najvećih gluposti koju nećete naći ni u jednoj literaturi a u koju vjeruje valjda svaka treća osoba

    16. 9. 2019,   01:04