Obavijesti

News

Komentari 79

Stravično: Kamion pretjecao i udario izravno u drugi kamion!

Stravično: Kamion pretjecao i udario  izravno u drugi kamion!
4

Nesreća u Istri: Suputnica iz jednog kamiona ima višestruke frakture zbog kojih ide na hitnu operaciju. Jedan vozač je lakše ozlijeđen, dok je drugi još u obradi, ali se pretpostavlja da ima teže ozljede

VIDEO

Na vijaduktu Mrzlići na Istarskom ipsilonu prema Rijeci u petak oko 10 sati dogodila se strašna nesreća. Kamion koji je pretjecao kolonu zabio se direktno u drugi kamion koji je išao u suprotnom smjeru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

- Hitna pomoć i vatrogasci su još uvijek na terenu i pokušavaju izvući vozača i suvozačicu iz kamiona koji je pretjecao kolonu od Žminja prema Rijeci i zabio se u mog vozača. Srećom, moj vozač je dobio samo ovratnik, ali valjda je suvozačica iz tog drugog kamiona gadno stradala - kaže nam Katarina Rožić iz Rožić Transa.

Kako neslužbeno doznajemo, u ovoj stravičnoj nesreći, srećom, nitko nije poginuo. Ozlijeđena su oba vozača kao i putnica jednog kamiona, te su hitno prebačeni KBC Rijeka. 

Suputnica iz jednog kamiona teže je ozlijeđena, ima višestruke frakture zbog kojih će se hitno podvrgnuti operaciji. Jedan vozač zadobio je lakše ozljede, radi se o trzajnim povredama i, ako tijekom dana bude u redu, pustit će vać danas kući. Drugi vozač je još u obradi. Pretpostavlja se da ima teže ozljede, no još se čekaju nalazi. Svo troje ozlijeđenih je pri svijesti i stabilno.

PU istarska je samo kratko izvijestila da su se dva teretna vozila oko 10.15 sati sudarila kod vijadukta Mrzlići, iza tunela Učka, te da je promet trenutno zatvoren za promet.

>>> Uskoro više...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Plenković na Pantovčak donio 78 potpisa i dobio mandat; Svoj potpis mu je dala i Vučemilović
IZBORI 2024.

Plenković na Pantovčak donio 78 potpisa i dobio mandat; Svoj potpis mu je dala i Vučemilović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik
UMRO U 66. GODINI

Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik

Godinama je bio jedan od najbližih suradnika Milana Bandića i čovjek koji je ustrojio i vodio Zagrebački holding.