Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubav i strasti: Tajne iz života žene koja je srušila Živi zid

None Foto: EXPRESS

Novi broj donosi svjedočenja o ‘Yoko Ono’, ali smo probili i najveću tajnu u državi, onu o odlasku Ive Sanadera iz Vlade

Protivnica sam Europske unije sve dok ista vrši fiskalni i monetarni teror nad našom zemljom te nećemo odustati sve dok se ne oslobodimo dužničkih okova, tvrdila je svojedobno Vladimira Palfi.

Fiskalni teror poprimio je, međutim, prihvatljiv oblik. U džep njezina muža svakog će mjeseca sjesti 6000 eura plaće - i s tim se nekako može izdržati od prvog do prvog.

Tjednik Express uspio je raspetljati i najstrože čuvanu tajnu u državi - motive zbog kojih je Ivo Sanader svojedobno, naizgled ni s čim izazvan, napustio vladu i politiku. U priči koja nije ništa slabija od krimića Johna le Carrea defiliraju sovjetski i istočnonjemački obavještajci, krijumčari špijunske opreme, naftni i plinski magnati, oligarsi iz Putinova užeg kruga, prvorazredne ljepotice i drugorazredni glumci...

Rujan je, kako saznaje Express od izvora bliskih vrhu Crkve, mjesec u kojem bi Josip Bozanić trebao nastaviti svoj rad u nekoj od vatikanskih institucija. Na njegovo mjesto, po velikoj želji pape Franje, trebao bi doći Dražen Kutleša, porečko-pulski biskup. Velika promjena u vrhu Crkve odvija se tako u pozadini najlošijih rezultata HDZ-a na izborima, za što je Vladimir Šeks navodno optužio upravo Crkvu i biskupe. Stoji li ta teza i koji su razlozi zašto je Crkva prvi put bila protiv HDZ-a, pokušao je provjeriti Express razgovarajući s relevantnim sugovornicima kako iz vrha Kaptola, tako i sa župnicima te članovima HDZ-a. Mi smo pričali s “crnim labudovima”!

Express je na svim kioscima u petak!

Komentari (38)
  • Živi zid su Pernar i Bunjac ....sve ostalo je bezveze

    6. 6. 2019,   21:31
  • Kakva stranka, ovo je bila nekakva sekta gdje je sefici bilo bitno samo zgrnuti sto vise novca. Cim ne Sincic dobio povoljan kredit od Erste banke odmah su prestali protesti protiv delozacija.

    6. 6. 2019,   21:34
  • Ova stranka nije imala buducnost sa ovim k.........

    6. 6. 2019,   20:05