Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strojovođa stradao jer ga je u autu vukla lokomotiva

None Foto: R. C.

Đ. Barišić (25) iz Vojakovačkog Kloštra teško je ozlijeđen, ali izvan životne opasnosti, njegov auto lokomotiva je vukla i drobila čak 20 metara

Od automobila je ostala hrpa željeza, a Đorđe Barišić (25) iz Vojakovačkoga Kloštra teško je ozlijeđen, ali izvan životne opasnosti. Liječe ga na odjelu intenzivne njege u koprivničkoj bolnici. Mladić je u utorak, dolazeći na koprivničku željezničku postaju, gdje radi kao strojovođa, tražio mjesto za parkiranje unutar Jedinice za vuču vlakova. Prolazeći između dva kolosijeka, pokupila ga je manevarska lokomotiva, gurala desetak metara i “zakucala” u obližnji željezni stup. Lokomotivu je vozio njegov godinu dana stariji kolega I.S. iz Koprivnice.
Stradalog vozača iz automobila su morali izvlačiti vatrogasci JVP-a iz Koprivnice.

Komentari (2)
  • Opet pišete gluposti! Dali ste ime i prezime unerećenog a njegovog kolegu spominjete sa inicijalima, dalje unesrećeni nije dolazio na koprivnički kolodvor jer ne radi tamo niti u Jedinicu za vuču vlakova jer taj izraz nepostoji bolje pročitajte ZAKON O ŽELJEZNICI gdje piše točna formulacija a može te se informirati kod njegovog poslodavca u Zagrebu. Zatim, nije ga lokomotiva \"zakucala\"na željezni stup, jer se zakucava čavao a ne auto i nije željezni stup nego noseći portal kontaktne mreže. Niste spomenuli da je curio i benzin i zato su vatrogasci dežurali i osiguravali mjesto. Kupite RJEČNIK ŽELJEZNIČKOG NAZIVLJA.

    27. 11. 2007,   20:13
  • Svejedno, ovaj vozač je budala i glupan.

    27. 11. 2007,   21:57