Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strojovođa uspio zakočiti pred zaglavljenim autom

None Foto: Renato Jembrek

Vozač Forda htio je prijeći prugu iako je rampa već bila spuštena, a vlak je dolazio u punoj brzini. Zaglavio je autom između kolnika i pruge...

Primijetio sam u daljini auto i shvatio da ću udariti u njega. Počeo sam kočiti i uspjeo stati nekoliko metara od njega na prijelazu u Božjakovini, rekao je u srijedu Renato Jembrek, strojovođa vlaka Zagreb - Koprivnica. Iako je rampa već bila spuštena, vozača Mitsubishija to nije zanimalo, zaobišao ju je i htio prijeći prugu. Dok je vlak išao prema njemu, on je zaglavio između kolnika i pruge.
Nestrpljivog vozača slikao je strojovođa dok je strpljivo čekao da prolaznici pomognu vozaču iznijeti auto iz rupe.
- Njih trojica pomagali su mu dići auto, ali nisu uspjeli. U pomoć su im onda priskočili još njih četvero, koji su pridigli auto nakon deset minuta - ispričao je Renato.

Komentari (14)
  • Opet kriva željeznica !!!Trebalo bi nagraditi strojovođu za ovo, ali ovo strojovođa nije prijavio svojima nego u novine.

    28. 11. 2007,   15:53
  • to nije ford

    28. 11. 2007,   16:21
  • joj zasto ga bar malo nije kvrcnuo konja jednog, eto takvi debili imaju srece, a u Osijeku skoro izgine cijela obitelj,uzas... ovog bi trebalo dobro , ali dobrio nalupat u stanici

    28. 11. 2007,   15:12