Obavijesti

News

Komentari 38

'Struka će pobijediti stranačke uhljebe, a sposobnost podobne'

'Struka će pobijediti stranačke uhljebe, a sposobnost podobne'
1

Kandidati za izbore za Europski parlament Stranke rada i solidarnosti u četvrtak su se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu predstavili građanima te pozvali na što brojniji izlazak na izbore

VIDEO

Kandidati liste Stranke rada i solidarnosti za izbore za Europski parlament u četvrtak su pozvali građane da glasuju za kandidate koji će raditi na ostvarivanju bolje zajedničke budućnosti te poručili kako stručni i obrazovani u parlamentu mogu učiniti puno više za Hrvatsku.

"Sposobnost će pobijediti podobne, a kompetencija i struka stranačke uhljebe. Ovi ljudi su sa svojim karijerama i referencama ovom gradu i ovoj zemlji zalog hrvatskog znanja, rada, solidarnosti i zajedništva. Mi u Zagrebu živimo europske vrijednosti, a to ćemo sutra zahvaljujući ovim ljudima ovdje živjeti u cijeloj Hrvatskoj i Europi", poručio je u četvrtak u Zagrebu na predizbornom predstavljanju kandidata za izbore za Europski parlament predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

"Hrvatski interesi bit će iznad uskih stranačkih interesa", poručio je Bandić te kazao kako stranačkim uhljebima više nije mjesto u politici.

Kandidati za izbore za Europski parlament Stranke rada i solidarnosti u četvrtak su se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu predstavili građanima te pozvali na što brojniji izlazak na izbore za Europski parlament.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Ono što mi svi možemo sada u nedjelju jest da izaberemo najbolje", poručila je nositeljica liste Stranke rada i solidarnosti Martina Bienenfeld te dodala kako kandidati ove liste "sigurno mogu u sljedećih pet godina i u Bruxellesu i Strasbourgu napraviti za nas puno više".

Posebno istaknuli svoju stručnosti u pojedinim znanstvenim područjima kao ključ uspjeha u djelovanju za ostvarivanje hrvatskih interesa i bolje budućnosti.

"Želite li u Europu poslati znanje i srce za Hrvatsku vaša je prilika ovdje", poručila je Gordana Rusak

"Hrvatska je iscrpljena iz ovih politika koje su do sada bile na nacionalnim razinama", rekao je osmi na listi, Hrvoje Burić te pozvao glasače da daju priliku novim i stručnim snaga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović