Obavijesti

Promo sadržaj

Studentima i do 50% jeftinije karte za autobus

Studentima i do 50% jeftinije karte za autobus
2

Najpovoljnije autobusne karte Arrive studenti mogu kupiti u Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji, u istoj ih uskoro očekuju novi promo kodovi s popustom, dok im se u nagradnom natječaju smiješe besplatne karte, MAXtv To Go, i poklon paketi

Arrivina mobilna aplikacija kupnju autobusnih karata čini brzom i krajnje jednostavnom, a novost je dodatni popust na cijenu karte koji se ostvaruje samo u aplikaciji. Drugim riječima, osim što je kupnja putem aplikacije najjednostavnija ona je i najpovoljnija. Kako se pri svakoj transakciji obračunava dodatni popust, a uz to se i svi popusti zbrajaju, studentima koji posjeduju a-iskaznicu povratne karte kupljene u aplikaciji bit će i do 50% jeftinije u odnosu na redovnu cijenu. 

Mobilna aplikacija Arriva Croatia može se preuzeti s App Store i Google Play trgovine. 

Preko nagradnog natječaja do besplatnih karata

Povodom početka nove akademske godine Arriva je za studente organizirala nagradni natječaj "Za besplatne vožnje kući, REC na mobitelu uključi" u kojem dijeli besplatne karte i poklon pakete, a pobjedniku će pripasti 48 besplatnih vožnji u periodu od 6 mjeseci kao i MAXtv To Go Osnovni + MAXsportplus + HBO + Pickbox. 

Natječaj traje do 31.10., a kako u njemu sudjelovati i osvojiti besplatne karte saznaj na www.arriva.com.hr.

Od listopada novi promo kodovi s popustom 

Sve korisnike aplikacije u različitim prigodama Arriva daruje promo kodovima s popustom, a prva iduća bit će već u listopadu.  U tom mjesecu mobilna aplikacija slavi svoj prvi rođendan pa putnici vodećeg autobusnog prijevoznika u Hrvatskoj mogu očekivati promo kod za još povoljnija putovanja do brojnih odredišta diljem zemlje. No već prvog dana listopada korisnicima Arrivine  aplikacije stiže još jedno iznenađenje,  promotivna ponuda u suradnji s taxi Cammeom. 

Kako ti ne bi promaknula niti jedna prilika za uštedu na putovanjima, prati Arrivu na Facebooku i Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve