Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Stupanj tog primitivizma koji Most pokazuje je kontinuitet'

Premijer Plenković siguran je da će zastupnici Mosta prionuti izgradnji umjetnih otoka i svu ovu energiju, koju dezinformacijama plasiraju u Sabor, umjesto energije valova i mora iskoristiti drugačije.

Verbalni obračun Gordana Jandrokovića (HDZ) i Nikole Grmoje (Most) u četvrtak navečer, premijer Andrej Plenković kaže kako nije jučer bio u zemlji da bi to mogao komentirati.

- Stupanj primitivizma koji Most kontinuirano pokazuje na svakoj iole živahnijoj raspravi je jedan kontinuitet. To najbolje govori o njima, ljudi to vide, prepoznaju i tu nema dilema - kazao je Plenković.

NAZVAO GA SMEĆEM Ćorić: Mislim da je Jandroković adekvatno odgovorio Grmoji

Nedavno je premijer nasrnuo na zastupnika Mosta, a sada je živce izgubio i predsjednik Sabora. Na pitanje kako to objašnjava odnosno je li pitanje u temama koje otvara prema HDZ-u ili u Nikoli Grmoji, Plenković je odgovorio:

- Siguran sam da će zastupnici Mosta prionuti izgradnji umjetnih otoka, to je prva stvar, i da će svu ovu energiju koju sa dezinformacijama plasiraju u Sabor, umjesto energije valova i mora iskoristiti da popune sve one sadržaje koje u odnosu na ZERP daje IGP - kazao je Plenković. 

Nakon premijerove reakcije, Grmoja je ponovno oglasio na Facebooku. U svojoj objavi 'oprao' je Plenkovića:

Zagreb: Nikola Grmoja održao konferenciju za medije GRMOJA O INCIDENTU 'Njonjo nije bila uvreda nego je karakteristika njegove politike'

Podsjetimo, Nikola Grmoja u Saboru je predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića oslovio s Njonjo, ali i optužio da su izdali narod i nacionalne interese na što mu je Jandroković uzvratio: "Reći da ste smeće je malo". 

Komentari (31)
  • političari RH i njihovi sateliti su u ovih 28 godina uništili hrvatsku, primitivni hdz je u tome prednjačio

    10. 5. 2019,   16:12
  • Lopov. Plenković. Točka.

    10. 5. 2019,   21:26
  • Stupanj primitivizma kod nas u HR je sve veći,ali teže vidljiv kod onih koji to govore i čine u "rukavicama"

    10. 5. 2019,   19:24